Вчені факультету захисту рослин, біотехнологій та екології активно беруть участь у роботі IV з’їзду «Асоціації агроекологів України»

11 травня 2015 року

     Вчені факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, викладачі, аспіранти, студенти приймали участь у роботі IV з’їзду «Асоціації агроекологів України» та цілком активно розвивають програми формування сприятливих умов у екологічній сфері держави, як невід’ємної складової національної безпеки України, залучають громадськість до вирішення екологічних проблем.

     IV з’їзд «Асоціації агроекологів України» проходив в Інституті агроекології і природокористування НААН (м. Київ). З доповіддю на з’їзді виступив президент «Асоціації агроекологів України», академік НААН О.І. Фурдичко, який окреслив здобутки в розбудові Асоціації, напрями подальшої діяльності організації. Для довідки: на сьогодні громадське об’єднання агроекологів налічує 21 обласних представництв.
     Делегацію від НУБіП України очолив завідувач кафедри агробіотехнологій Лісовий Микола Михайлович, доктор сільськогосподарських наук, який був обраний членом Ради, Президії ВГО «Асоціації агроекологів України» і головою Комітету з питань освіти та підготовки кадрів.

     На сьогоднішній час започатковується новий етап співпраці нашого університету з ВГО «Асоціації агроекологів України», сподіваємось на розуміння і підтримку в спільних прагненнях забезпечити сприятливі умови для кращого життя наступних поколінь та відродження традиційних екологічних та духовних цінностей українського села – колиски нашої держави.

     Отже, активна та прогресивна молодь університету (студенти, аспіранти, вчені) сприяють розвитку, узагальненню, поширенню та застосуванню знань з агроекології, поліпшення екологічної ситуації в Україні, формування нового природоохоронного менталітету, підвищення рівня екологічної освіти та культури громадян. Запрошуємо всіх до співпраці!


Доля Микола Миколайович,
декан факультету захисту рослин, біотехнолгій та екології

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook