Магістри-агроінженери захистили результати досліджень на постерній конференції

28 травня 2024 року
  На виконання розпорядження проректора з науково-педагогічної роботи Оксани Тонхи на механіко-технологічному факультеті відбувся традиційний захід із підбиття підсумків виконання індивідуальних планів робіт здобувачами освітнього ступеня «Магістр» освітньо-наукової програми «Агроінженерія».

  У постерній конференції, яка проходила в очному форматі, взяли участь 100% магістрів-агроінженерів другого року навчання. Захід проходив у нещодавно відкритій навчальній лабораторії «Smart-технологій машиновикористання у рослинництві» кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка за участі завідувача кафедри професора Івана Роговського та керівників магістерських робіт.

  Захист результатів досліджень розпочався з вітального слова декана механіко-технологічного факультету Вячеслава Братішка та заступника начальника навчального відділу з магістерських програм Олени Колеснікової, які модерували процес захисту.

 

  Серед ґрунтовних робіт комісія виділила роботу Олександра Макогона, присвячену розробленому та апробованому магістром універсальному тракторному навантажувачу, роботу, присвячену прогнозуванню технічного стану та удосконаленню жниварки зернозбирального комбайна, представлену Богданом Івановим, а також результати досліджень щодо відновлення технічного стану молотарок, виконаних Володимиром Глобою.

 

 

  Окрім представлення результатів дипломних досліджень, значну частину часу заступник декана факультету Володимир Романченко та заступниця начальника навчального відділу з магістерських програм Олена Колеснікова присвятили питанням завершення оформлення індивідуальних планів підготовки магістрів, наповнення портфоліо, підготовки до захисту кваліфікаційних робіт, а також аналізу пропозицій щодо подальшого працевлаштування, які надаються відділом працевлаштування та партнерами механіко-технологічного факультету.

 

  Вітаємо майбутніх магістрів-дослідників з успішним захистом магістерських досліджень на постерній конференції та бажаємо успішного завершення підготовки

та захисту кваліфікаційних робіт!


Володимир Романченко,
заступник декана
механіко-технологічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook