Поповнення матеріально-технічної бази кафедри тракторів і автомобілів

28 травня 2024 року
  У рамках співпраці відбулась зустріч представників компаній Тайтен Машинері Україна, CNH Industrial з деканом факультету Вячеславом БРАТІШКО та завідувачем кафедри тракторів і автомобілів Євгеном КАЛІНІНИМ. Ця зустріч виявилася надзвичайно продуктивною, оскільки представники компанії виявили глибокий інтерес до нашої освітньої та наукової діяльності.

  Головним моментом зустрічі стала передача блоку сучасного двигуна на кафедру тракторів і автомобілів. Макет двигуна вражає своєю якістю та вже є незамінною складовою матеріально-технічної бази кафедри.

  Значний акцент було зроблено на обговоренні можливостей спільного формування методичного забезпечення до даного макету. Ці методичні вказівки будуть надзвичайно корисним ресурсом для наших студентів та викладачів, які зможуть краще розуміти та використовувати макет у своїй навчальній та науковій діяльності.

  Співпраця з компаніями Тайтен машинері Україна, CNH Industrial є важливим кроком у розвитку кафедри тракторів і автомобілів та підготовці майбутніх фахівців у галузі автомобілебудування.

  Ми висловлюємо щиру вдячність за підтримку компаніям Тайтен машинері Україна, CNH Industrial та готовність до подальшої плідної співпраці.

 

Юліана КОЛЄСНІК,
асистент кафедри тракторів і автомобілів

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook