Пройшов відбірковий тур змагання зі збирання-розбирання двигуна внутрішнього згоряння «Моторист»

28 травня 2024 року
  На базі кафедри тракторів і автомобілів відбувся відбірковий тур змагання зі збирання-розбирання двигуна внутрішнього згоряння «Моторист». Цей захід об'єднав здобувачів освіти спеціальностей "Автомобільний транспорт" та "Агроінженерія" для перевірки їхніх технічних знань та умінь.

  Першим етапом було визначення кандидатів серед здобувачів освіти механіко-технологічного факультету, які покажуть свої навички та вміння в реальних умовах у фінальних змаганнях зі здобувачами факультету конструювання та дизайну.

 

  Студенти змагалися у точності та швидкості збирання та розбирання двигуна. Вони мали можливість продемонструвати свою кмітливість, спритність та здатність швидко знаходити оптимальні рішення.

  Змагання «Моторист» є не лише випробуванням навичок, але й можливістю для студентів продемонструвати свій потенціал та визначити області для подальшого вдосконалення. Крім того, цей відбірковий тур сприяв підвищенню мотивації студентів, спонукає їх до більш активного навчання та поглибленого вивчення предметів, пов'язаних з автомобільним транспортом та агроінженерією.

 

Юліана КОЛЄСНІК,
асистент кафедри тракторів і автомобілів

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook