На міжнародній науковій конференції Володимир НАЗАРЕНКО презентував результати спільної праці двох дружніх факультетів НУБіП України

27 травня 2024 року

23-26 травня 2024 року відбулася міжнародна наукова конференція «4th International Conference on Sustainable Futures: Environmental, Technological, Social and Economic Matters», в якій прийняли участь майже 250 учасників з багатьох країн світу, таких як США, Румунія, Словакія, Індонезія, Болгарія, Естонія, Казахстан, Грузія та інших. З доповідями на конференції виступили 154 учасники, які презентували свої наукові доробки, серед яких і асистент кафедри комп’ютерних систем, мереж і кібербезпеки Володимир НАЗАРЕНКО.

Володимир Анатолійович зробив доповідь англійською мовою за результатами спільної роботи з професором кафедри технології конструкційних матеріалів та матеріалознавства, доктором технічних наук Костянтином Георгійовичем ЛОПАТЬКО на тему: «Electrospark method of obtaining metal nanoparticles for the creation of antifungal drugs». Доповідь відбулася у перший день проведення конференції та викликала жвавий інтерес у присутніх.

Співробітники кафедри планують і надалі розширювати наукові зв’язки з різними підрозділами університету.

Володимир НАЗАРЕНКО,
асистент кафедри комп’ютерних систем,
мереж і кібербезпеки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook