Участь здобувачів освіти у виїзному семінарі від фахівців Державної установи «Тернопільська обласна фітосанітарна лабораторія»

21 травня 2024 року

0014 травня 2024 року фахівцями Державної установи «Тернопільська обласна фітосанітарна лабораторія» проведено виїзний семінар, в якому взяли участь здобувачі освіти спеціальностей 201 «Агрономія» та 208 «Агроінженерія», присвяченому Міжнародному дню здоров’я рослин під гаслом «Здоров’я рослин, безпечна торгівля та цифрові технології».
Фахівець лабораторії Марія Бойко ознайомила майбутніх агрономів з основними напрямками діяльності лабораторії, де звернула увагу на важливість фітосанітарного контролю рослинної продукції для цілей імпорту та експорту з метою недопущення поширення регульованих шкідливих організмів.

01

 Продовження семінару відбулося у польових умовах, де фахівці лабораторії в польових розповіли, якими шкідниками, бур’янами та хворобами можуть бути заражені посіви пшениці та ріпаку, обговорили основні методи боротьби з ними.

3

 Студенти цікаво та корисно провели час, а також мали можливість в практичних умовах ідентифікувати шкідники та бур’яни, отримати нові знання та досвід від фахівців фітолабораторії.
 
Світлана ДУДКА,
асистент кафедри машиновикористання
та технологій в с.г.
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook