Вийшов з друку черговий номер Альманаху-дайджесту творчих робіт майбутніх журнілістів

21 травня 2024 року

ІТИ І ПРАГНУТИ –
до сонця, до зірок і до галактик
в житті своєму і у творчості своїй!..

  Таким напутнім словом передмови відкривається альманах-дайджест творчих робіт, який увінчує колективну працю журналістів-першокурсників… Нашу першу і важливу творчу перемогу на шляху до професії! Адже ми не тільки вивчали основи журналістики, докопувалися до глибин її теорії та етичних стандартів і принципів, але й – що особливо приємно, важливо і, як виявилося, захоплююче, – осягали професійність через опрацювання, осмислення, написання своїх робіт, мотивованих спеціальними творчими завданнями. Ми – Творили! І підсумком цього творчого процесу є збірка під назвою «Морікаеші»…

  А що означає ця назва, які сенси і відчуття, емоції та прагнення, символи, значення, очікування вкладав кожен із нас у свої творчі напрацювання, – дізнаєтеся, ознайомившись із запропонованою електронною версією альманаха-дайджеста та традиційною друкованою збіркою, котра уже виконується у Видавничому центрі університету. Дякуємо колективу видавництва за сприяння у нашому прагненні стати журналістами з першого дня навчання у НУБіП України. А ще велика подяка нашому ректору академіку Станіславу Миколайовичу Ніколаєнку за незмінну підтримку школи «Педагогіка творчості», яка виховує із жовтодзьобих пташенят птахів високого польоту, та нашому учителеві Івану Сергійовичу Чижу.
  І до майбутніх абітурієнтів наше слово. Ви все ще на роздоріжжі? Сумніви і побоювання, невизначеність та хвилювання не дають спокою? Ми переживали такі ж емоції. Та сьогодні ми просто щасливі, що є частинкою великої сім’ї НУБіПУ! Якби була змога видати повну версію наших творчих напрацювань, то це був би повноцінний тритомник на кілька сотень сторінок. Проте навіть ті творчі акценти, які знайшли своє місце в колективній збірці багато про що вам повідають. Творчі, креативні, цілеспрямовані, патріотичні, – нумо до нас! Ніколи не пошкодуєте!

Олександра Дівніч,
головний дизайнер альманаха-дайджеста

Віталіна Заєць, Юлія Праведна,
члени редакційної колегії

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook