ІІ Фестиваль творчості «Непереможна Україна» в Немішаївському фаховому коледжі

18 травня 2024 року
  Благодійний ІІ Всеукраїнський різножанровий фестиваль творчості «Непереможна Україна» присвячений мужнім захисникам і захисницям, нашим непереможним ЗСУ та з нагоди 126-річчя НУБіП України відбувся 17 травня 2024 р. у ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України».

  Багатющий скарб автентичних звичаїв і культури нашого народу ми отримали в спадок і мусимо зберегти його та, нічого не втративши, передати нашим нащадкам, щоб не переривався зв'язок поколінь, щоб зберегти генетичну пам'ять нашого народу. Саме тому в коледжі організовано фестиваль «Непереможна Україна», аби не тільки продовжувати народні традиції, а й бути корисними, допомагаючи нашим Збройним Силам України.
  Урочистою ходою, хвилиною мовчання, покладанням квітів до «Стели Пам’яті і Незламності Українського Народу» розпочався етнофестиваль.
 
  Почесними гостями фестивалю стали Ольга ВАСИЛЕВСЬКА-СМАГЛЮКнародна депутатка Верховної РадиОксана ТОНХА – проректор з науково-педагогічної роботи НУБіП УкраїниВіталій ЖУРЕНКО – представник факультету ветеринарної медицини НУБіП України, Дмитро КОСТЮК – директор ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України»Сергій КРОПИВКО – директор ВСП «Боярський фаховий коледж НУБіП України»Олена ЛАЗУТІНА – керівник відділу освіти Немішаївської селищної ради та ін.
 
  На коледжанській сцені розкривали свої таланти майбутні зірки, сузір'я талановитих співаків, танцюристів, поетів, акторів. Фестиваль проводився в номінаціях: вокальне мистецтво, хореографія, художнє слово. Ми щасливі, що народилися серед народу з такою багатою душею, народу, що вміє так відчувати свої радощі й печалі і чудово виливати свої думи, свої мрії, почуття у пісню, у творчість.
 Скільки талановитих, обдарованих творчих колективів презентували свої здібності: юна поетеса Поліна Лучко, зразковий танцювальний колектив «Karamelky», ансамбль танцю «Барви» (Немішаївський ліцей №2), хореографічний колектив «Fly» та вокальна студія «Дивограй» (ВСП «Боярський ФК НУБіП України»), танцювальний колектив «Калиновий цвіт» Клавдіївського ліцею імені Олександра Рибалка, «АРТ СТУДІЯ AS» (с. Немішаєве), юні артисти ВСП «Бобровицький ФК імені О. Майнової НУБіП України», ВСП «Ірпінський ФК НУБіП України» та ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України», гурт «Червона калина» (с. Пилиповичі), «Берегиня» (с. Мигалки, Пісківська ОТГ).
 
 
  Український народ має багату культуру, величезний скарб якої складається з цінностей, надбаних багатьма попередніми поколіннями. І це чудово, що наша молодь зберігає і примножує цей нетлінний мистецький скарб!
  Поряд з концертною програмою було багато різноманітних локацій, де студенти та викладачі відділень коледжу розповідали і демонстрували свої досягнення в навчанні і практиці у сфері механіки, тваринництва, рослинництва та інших галузей, які практикують в коледжі.
  Всіх гостей та учасників свята частували смачними стравами та освіжаючими напоями.
  Фестиваль – благодійна акція, спрямована на допомогу ЗСУ, де кожен бажаючий міг задонатити кошти для української армії.
  Дякуємо ЗСУ та всім захисникам за змогу проводити подібні заходи та підтримувати незламний дух українського народу! Ми щиро віримо, що Україна буде розвиватися та процвітати під мирним небом! Безхмарних і благословенних днів! Усім нам якнайшвидшої Перемоги! Все буде Україна!

 

Ти вистоїш, Україно рідна, з тобою надія,
Любов і Господь, віра й правда свята!
Хай збудеться все, про що прагнеш і мрієш!
Непереможна країна моя!

 
 
Олена Кищук,

 практичний психолог 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook