“Biosafety and biosecurity”: завершилось стажування з міжнародною участю

17 травня 2024, 17:39
ФВМ НУБіП України

   З метою підготовки до Міжнародної акредитації Європейською асоціацією закладів вищої ветеринарної освіти (EAEVE) і впровадження системи біозахисту на факультеті ветеринарної медицини НУБіП за міжнародними стандартами 27 науково-педагогічних працівників пройшли стажування з міжнародною участю “Biosafety and biosecurity” на базі Інституту ветеринарної медицини НААН у період з 22 квітня по 3 травня 2024 року.

   Стажування дало можливість отримати сучасні дані та покращити розуміння викладачами факультету протоколів, процедур та найкращих практик біобезпеки і біозахисту в лабораторних та дослідницьких умовах. Учасники мали можливість оновити свої знання, обмінятися ідеями та вирішити певні проблеми, пов'язані з біобезпекою і біозахистом.

 

   Даний курс сприяв поглибленню та урізноманітненню знань щодо основних концепцій в умовах лабораторії, лабораторного біозахисту, узагальнити принципи біобезпеки в цілому, та можливість використати отримані знання у навчальному процесі, охопивши усі аспекти в підготовці спеціалістів ветеринарної медицини з питань інфекційної патології не тільки тварин, а й суспільства в цілому. Оскільки біологічна безпека є актуальною не лише для вузького кола спеціалістів, а й для всього людства.

Професор кафедри анатомії, гістології і
патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка
Тетяна Мазуркевич

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook