Випускники бакалаврських освітніх програм ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження налаштовані на успішний вступ до магістратури

16 травня 2024 року
  ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження в умовах воєнного стану веде постійний діалог зі студентами. Але випускові курси вимагають посилення уваги для інформаційної підтримки подальших кроків наших студентів: вступу на наступний освітній рівень та працевлаштування.

  Для обговорення особливостей цьогорічних правил прийому в магістратуру на загальні збори зібрались випускники ОС «Бакалавр» повного та скороченого терміну навчання.

 

  Слушним стало доручення ректора університету Станіслава НІКОЛАЄНКА щодо долучення до зборів представників приймальної комісії, навчального відділу та підрозділу військової мобілізації та взаємодії зі Збройними Силами України.

 

 

  Відкрив зібрання директор інституту Віктор Каплун.
  Начальник навчально-методичного відділу Лариса КЛІХ окреслила коло завдань, навколо яких студенти повинні сконцентрувати свою увагу. Насамперед, акцентувала увагу випускників на підготовці до складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ).

 

 

 

  Відповідно до порядку денного, з інформацію щодо правил прийому в 2024 році, студентів ознайомив відповідальний секретар приймальної комісії Олексій СОЛОМКА. Для підготовки до складання ЄВІ гуманітарно-педагогічний факультет нашого університету проводить безкоштовні підготовчі курси.
  Випускників одержали детальну інформацію про терміни реєстрації на складання ЄВІ та особливості подачі документів. Після складання ЄВІ вступників очікує фахове вступне випробування у закладі вищої освіт та подача заяв на участь в конкурсі на відповідні спеціальності.

 

 

 

  Друга частина зустрічі стосувалася актуалізація змін військово-облікових документів відповідно до закону України від 11 квітня 2024 р. №3633-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку».
  Начальник підрозділу військової мобілізації та взаємодії із Збройними Силами України Геннадій РЖЕВСЬКИЙ ознайомив із рекомендаціями щодо ведення військового обліку, на особливостях надання відстрочки від призову на період вступної кампанії та наголосив на відповідальності за невчасне оновлення військо-облікових даних.

 

 

 Студенти Іван ЧЕБЕРЯКА, Владислав КОТЕНКО, Олександр ФЕНЬО, тощо задали питання щодо особливостей реєстрації та оцінювання єдиного вступного іспиту, оновлення облікових даних в ТЦК тощо.


Віталій Савченко,
заступник директора
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook