Збірна НУБіП України – володар бронзової нагороди ХХV чемпіонату міста Києва з футболу серед студентських команд ЗВО

14 травня 2024 року

  13 травня на стадіоні НУБіП України відбувся матч за третє місце ХХV чемпіонату міста Києва з футболу серед студентських команд ЗВО. Зустрілися команди Національного університету біоресурсів і природокористування України та Київського медичного університету.

  Цього року команда «Медик» підсилилася потужними гравцями, які беруть участь у змаганнях обласних чемпіонатів. Тому минулорічним чемпіонам протистояв досить збалансований колектив.
  Із перших хвилин зустрічі кожна команда була налаштована на боротьбу і не збиралася здавати свої позиції. Вони обмінювалися потужними ударами, атакуючи ворота один одного. На 37-й хвилині матчу після порушення правил захисниками нашої команди був призначений штрафний удар. Назар Пресіч (найкращий бомбардир Чемпіонату) потужним ударом із 20-ти метрів направив м’яча по дуже складній траєкторії прямісінько під перекладину воріт збірної НУБіП України. На жаль, найкращий голкіпер Чемпіонату Ростислав Сидоренко (гуманітарно-педагогічний ф-т) не зміг впоратися із завданим ударом. Тож, рахунок першими відкрили гравці «Медика».
  Пропущений гол спонукав наших хлопців збільшити зусилля в атаці. Антон Росс (гуманітарно-педагогічний ф-т) вийшов на ударну позицію і пробив прямісінько у воротаря. Удар був такої сили, що Данило Радич не зміг зловити м’яч, а відбив його перед собою і влучив у набігаючого захисника власної команди. Отже, Олексій Яковенко став автором автоголу. Команди пішли на перерву з нічийним рахунком – 1:1.
 
  Другий тайм виявився ще напруженішим ніж перший. Команди дуже уважно і обережно грали у захисті, адже помилка вартувала бронзової нагороди. Матч добігав кінця. Арбітр додав три хвилини і наставники команд вже готувалися до пробиття пенальті. Але Денис Бондар (гуманітарно-педагогічний ф-т) дуже прагнув перемоги і зруйнував всі плани керівників команд, отримавши м’яч перед штрафним майданчиком потужним ударом влучив у дальню дев’ятку воріт команди медичного університету. Отже, бронзові медалі і кубок сезону 2023-2024 року у збірної НУБіП України.
 
 
 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook