Розширюємо знайомства з роботодавцями та опановуємо тенденції в цифровізації виробництва

9 травня 2024 року

     2-го травня в Києві пройшов Ukrainian Digital Summit 2024 (https://erp.lbs.company/event/ukrainian-digital-summit-2024-2024-05-02-6), основна тематика якого “Автоматизація та диджиталізація бізнесу у 2024 році в Україні”.

     Доцент кафедри інформаційних систем і технологій Максим Мокрієв відвідав конференцію та познайомився з цікавими доповідями та людьми.

     В цілому захід присвячено найактуальнішим темам цифрової трансформації та інноваціям у світі технологій, які потребує та вже впроваджує наш бізнес.
     Організовували конференцію LBS Group, де співвласником є випускниця нашого факультету Олеся Демченко.

     В програмі конференції розглядалися питання впровадження CRM та ERP систем, які є ключовим етапом для бізнесу будь-якої галузі. Також розглядалися питання різноманітної автоматизації бізнесу.

Не менш цікавими були зустрічі та обговорення під час каво-брейку та нетворкінгу.

     Представники бізнесу виявили зацікавлення у співробітництві з факультетом інформаційних технологій НУБіП України та погодилися в подальшому обговорити питання тіснішої співпраці та участі у гостьових лекціях для студентів спеціальності “інформаційні системи і технології”, які в майбутьному і будуть займатися впровадженнями різноманітних CRM та ERP систем, зокрема і від представленихї на конференції розробників.

 

Максим Мокрієв
гарант освітньої програми "Інформаційні системи і технології"

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook