«Картопляний Хаб Papas» – успішно реалізований власний проєкт студента магістерської програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» Миколи Гордійчука

13 травня 2024 року
  Навчання на магістратурі – це можливість не лише поглибити свої знання в конкретному напрямку, а й отримати кардинально нову інформацію за іншою спеціальністю, розширити кар’єрні можливості та стати ще більш затребуваним фахівцем на ринку праці.

  Освітня програма «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент» – це вимога сьогодення, яка зумовлена формуванням висококваліфікованого конкурентоспроможного фахівця нового формату. Ініціатором відкриття нової освітньої програми є член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор, професор кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідія Василівна Шинкарук, людина з великим досвідом наукової і практичної роботи.

  Однією з основних переваг навчання на освітньо-професійній програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» є те, що при розробленні власних реальних інвестиційних проєктів, студенти набувають практичні навики зі складання бізнес-плану інвестиційного проєкту, визначення напрямів інвестування, оцінки інвестиційної привабливості та вибору альтернативних сценаріїв реалізації проєкту.

  Щодо можливостей – вони теж існують! Магістерська програма «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» – це не лише можливість отримати нові знання, завдяки яким розробити власний проєкт, але це й можливість реалізації цього проєкту, що є, безумовно, ознакою професійного зростання та розвитку. Підтвердженням цього є вже успішно реалізовані проєкти магістрів освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», про які ми розповідали раніше. Зокрема, успішна реалізація соціального проєкту «Вибір» (Інна Ручка), отримання гранту від міжнародної гуманітарної організації Mercy Corps на реалізацію проєкту розвитку фермерського господарства (Ігор Федосієнко), отримання гранту від держави на розвиток власної справи (Олександр Щербатий) – це неповний перелік досягнень наших магістрів.

  Досвід з успішної реалізації проєкту отримав і Микола Гордійчук, одержані знання та навички якого допомагають не лише вдосконалити роботу «Агріко Україна», але й виявити нові можливості для розвитку.

  Компанія «Агріко Україна» є лідером картопляного ринку і постачає якісну насіннєву картоплю з Нідерландів українським фермерам. Для розвитку власного бізнесу компанія спільно із фермерами створила торгову марку «PAPAS», під якою й постачається картопля в мережі. Успішна реалізація проєкту «Картопляний Хаб «PAPAS»: Збільшення потужностей післяврожайної доробки та пакування столової картоплі для роздрібних мереж та розвиток спроможності демоферм Агріко в регіонах» здійснюється завдяки отриманому гранту. Проєкт 50/50 фінансується Кемонікс Інтернешнл в рамках Програми USAID Агро.

  

  Минулого тижня компанія мала велику честь приймати на своєму господарстві гостей з США. Програма USAID Агро разом з пані заступницею адміністратора USAID Ізобель Коулман та пані послом США в Україні Бріджит Брінк завітали, щоб поспілкуватися та на власні очі побачити, як функціонує господарство.

  

  Бажаємо Миколі Гордійчуку успішного розвитку, нових вдалих проєктів та ніколи не зупинятися на досягнутому. А тим, хто має ідею проєкту чи власної справи і не знає з чого почати – вам до нас!

  З особливостями навчання на магістерській програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» можна ознайомитися за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/31832

  Умови вступу на магістратуру 2024: https://nubip.edu.ua/node/23701/17

  Сайт кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту: https://nubip.edu.ua/node/23701


«Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»:
з нами легко – ми навчимо і допоможемо !

Анна ДЕРГАЧ,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook