Неформальна освіта здобувачів ОП «Туризм» і стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

12 травня 2024 року
  Здобувачі освітньо-професійної програми «Туризм» та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму проходили онлайн-навчання в рамках міжнародної практичної тренінгової програми «Диверсифікація сільської економіки через мережу громадських консультаційних центрів туризму», що включала 30 навчальних годин (із них 16 год. аудиторних) та успішно завершили його, отримавши сертифікати.

  Програму було організовано та проведено Талліннським університетом, Естонською асоціацією сільського туризму, Естонським центром міжнародного розвитку, Академією сільського розвитку ГО «Спілка сільського зеленого туризму України».
 Метою тренінгової програми було підвищити кваліфікацію учасників у сфері диверсифікації сільської економіки через розвиток туристичної інфраструктури.
  Участь у програмі дозволила студентам здобути елементи неформальної освіти при вивченні дисципліни «Сільський зелений туризм», отримати знання і збагатитися досвідом естонських та українських експертів з питань розвитку сільського туризму, розглянути сучасні кейси реальних практик естонських власників зелених садиб та керівників туристичних підприємств.
  Викладачі мали змогу підвищити свою кваліфікацію та використати отриману інформацію при викладанні навчальних дисциплін, таких як: «Сільський зелений туризм», «Технологія обслуговування осель в сільському зеленому туризмі» та «Еко-тренди в готельно-ресторанному бізнесі» та інших, а також навчання сприяло налагодженню міжнародного співробітництва в туристичній діяльності, наукових та освітніх дослідженнях у сфері туризму та гостинності.
 

  Колектив кафедри і студенти висловлюють подяку Академії сільського розвитку ГО «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму України» за організацію та проведення тренінгової програми.

 
Ірина КУДІНОВА,

доцент, гарант ОП «Туризм» 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook