Запрошуємо прийняти участь у навчальному курсі «Animal welfare and meat quality»
Запрошуємо прийняти участь у навчальному курсі «Animal welfare and meat quality»
9 травня 2024 року
З 20 по 24 травня 2024 року на базі Центру інноваційних технологій сталого свинарства кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України відбудеться міжнародне навчання за курсом «Animal welfare and meat quality», лектори курсу професор Галія Замарацька (Спеціаліст із зовнішньої співпраці з якості харчових продуктів, Координатор дослідницької школи «Фокус на харчові продукти та біоматеріали» та «LiFT» (Технології майбутнього для виробництва харчових продуктів), Шведський університет сільськогосподарських наук та Якуб Бабол, Шведський Інститут (SLU), Швеція.
Захід буде проведено англійською мовою:
Schedule:
20 May, Monday, 12:30 – 14:00 (13:30 – 15:00 in Kyiv)
History and purpose of meat (Galia Zamaratskaia) 2 academic hours
21 May, Tuesday 9:30 – 12:00 (10:30 – 13:00 in Kyiv)
Muscle morphology and physiology (Galia Zamaratskaia) 2 academic hours
Conversion of muscle to meat, meat defects and tenderness (Galia Zamaratskaia) 2 academic hours
22 May, Wednesday
Meat from entire male pigs and immunocastration (Galia Zamaratskaia), videos, watch it from home
23 May Thursday, 9:00 – 12:00 (10:00 – 13:00 in Kyiv)
Slaughter, carcass composition and classification (Jakub Babol) 4 academic hours
24 May Friday, 12:00 – 13:30 (13:00 – 14:30 in Kyiv)
Seminar Animal welfare and meat quality (Galia Zamaratskaia).
Проведення заходу фінансовано (Svenska Institutet, номер проекту 01236/2023).