Служба закладів харчування
Директор: МИРОНЧУК Жанна Анатоліївна Адреса: м. Київ, вул. Горіхуватський шлях, 19 Тел.: (044) 527-83-91 Електронна пошта: [email protected] Служба закладів харчування є структурним підрозділом НУБіП України. Основними напрямами діяльності є: - громадське харчування; - навчально-виробнича діяльність у сфері харчових технологій та з виробництва і переробки харчової продукції; - надання послуг відносно задоволення потреб споживачів у харчуванні під час проведення семінарів, нарад, інших подій; - організація банкетів, виїзних обслуговувань (кейтерингів), кава-брейків, фуршетів з організуванням дозвілля або без нього; - реалізація кондитерських та кулінарних виробів, напоїв, соків, молочних та інших продуктів та виробів, в т.ч. виносна торгівля; - надання робочих місць для студентів НУБіП України та використання Центру як бази для проходження навчально-виробничої практики. Служба безпосередньо підпорядкована проректору з науково-педагогічної діяльності та економічних питань. До складу входять: - центральна студентська їдальня; - пекарня; - буфети-їдальні навчальних корпусів та буфети студентських гуртожитків; - кіоски НУБіП України (лотки, павільйони, ін.); - їдальні НДГ та ВНЗ І-ІV рівнів акредитації НУБіП України та Ялтинського ННЦ біології і екології субтропічних рослин та ландшафтознавства НУБіП України (подвійне підпорядкування); - плодо- і овочесховище. Основними завданнями є: - забезпечення студентів, аспірантів, докторантів, працівників НУБіП України та інших споживачів гарячим харчуванням та стравами встановленого асортименту в ресторанах, їдальнях, кафе (кафетеріях), буфетах тощо; - організація дієтичного та пільгового харчування визначених категорій студентів, аспірантів, докторантів та працівників НУБіП України; - виробництво та реалізація продовольчої продукції власного виробництва, реалізація сільськогосподарської продукції НДГ, науково-виробничих лабораторій, інших структурних підрозділів НУБіП України в їдальнях, кафе, буфетах, на лотках, в кіосках, магазинах тощо; - організація банкетів, виїзних обслуговувань (кейтерингів), кава-брейків, фуршетів з організуванням дозвілля або без нього; - реалізація кондитерських та кулінарних виробів, напоїв, соків, молочних та інших продуктів і виробів, в т.ч. виносна; - надання науково-консультаційних, освітніх, інформаційних та інших послуг, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 20.01.1997 р. № 38 “Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися державними навчальними закладами” та інших нормативно-правових актів; - забезпечення культурного і духовного розвитку студентів НУБіП України та працівників Центру; - пропаганда культури харчування та способу здорового харчування споживачів із використанням екологічно чистої продукції НДГ НУБіП України; - здійснення заходів щодо охорони навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів. На базі студентської їдальні працює цех кондитерських та хлібобулочних виробів який співпрацює з фінською компанією «Лейпурін» щодо виробництва та покращення якості продукції, впровадження новітніх технологій, вироблена продукція власного виробництва реалізується через мережу буфетів.