Студентська чоловіча збірна НУБіП з волейболу виборола перше місце у Чемпіонаті міста Києва

26 квітня 2024 року

  26 квітня у спортивному комплексі НУБіП України відбувся фінал ХІХ Універсіади м. Києва з волейболу серед чоловічих студентських команд.

  Вже другий рік поспіль фінал Універсіади з волейболу проходить в нашому університеті. Як і минулого року у фіналі зустрілися збірна НУБіП України і НУФВСУ.

  На заході були присутні проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша, начальник Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Сергій Бобровник, президент Київської федерації волейболу Максим Ковальчук. Почесні гості звернулися до учасників змагань і гостей свята з привітаннями, побажали успіху і чесної боротьби.

  Також піснею «Не залишай мене одну» привітала усіх присутніх Анастасія Кулакевич. Запалили хлопців своїм виступом дівчата із групи чирлідингу. Підтримати нашу команду зібралася чисельна когорта вболівальників, яка надихала хлопців на перемогу.

  Гра розпочалася двома вдалими подачами гравців НУБіП України. Далі команди йшли впритул одна до одної, то випереджаючи то поступаючись одна одній. Однак, наприкінці першого сету наша збірна трохи втратила концентрацію і поступилася з рахунком 22:25.

 

 

 

  Другий сет був ще напруженішим ніж перший. Жодна команда не хотіла втрачати лідерство, але наші хлопці виявилися більш психологічно витривалішими і довели рахунок до переможного – 30:28. Такий хід подій надломив збірну НУФВСУ і у третьому сеті вони значно поступилися нашій збірній – 15:25.

  Після трьох зіграних партій збірна НУБіП України вигравала з рахункам 2:1. Четверта партія виявилася вирішальною. Наші хлопці не збиралися збавляти оберти і продовжили домінувати на майданчику, вигравши 25:19. Отже, збірна НУБіП України перемогла з рахунком 3:1 і стала чемпіоном ХІХ Універсіади м. Києва з волейболу.

  Збірна НУБіП України з волейболу під керівництвом старшого викладача кафедри фізичного виховання Миколи Вишневськогопереможці Універсіади м. Києва 2024 року:

  • Роман Король, Андрій Непийвода, Роман Гапенюк, Богдан Герасимчук, Антон Васильченко (ф-т коструювання та дизайну);
  • Назарій Харитонов (юридичний факультет); - Данііл Брайлян (гуманітарно-педагогічний факультет);
  • Владислав Косенюк (факультет аграрного менеджменту);
  • Андрій Ярмолюк (ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження);
  • Денис Сластін (факультет землевпорядкування).

Микола КОСТЕНКО,
завідувач кафедри фізичного виховання


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook