Війна забрала життя студента ННІ лісового і садово-паркового господарства – Петра СЕРГИ

26 квітня 2024 року

  17 квітня 2024 року у результаті здійснення рашистами обстрілу позицій поблизу села Мала Токмачка Пологівського району Запорізької області, чесно виконавши свій військовий обов’язок, загинув наш студент 2 курсу заочної форми навчання міжкафедральної навчальної лабораторії на базі Лубенського лісотехнічного фахового коледжу

 ПЕТРО ГРИГОРОВИЧ СЕРГА

  Петро Серга народився 18 червня 1999 року у с. Дейкалівка Зіньківського району Полтавської області. У 2017 році, закінчивши школу, вступив до Лубенського лісотехнічного коледжу на спеціальність «Лісове господарство». У 2020 році, отримавши диплом, почав працювати за фахом інженером-таксатором в Українській лісовпорядній експедиції ВО «Укрдержліспроєкт». Паралельно навчався на бакалавраті в ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України.

  У листопаді 2021 року Петро був призваний на строкову службу до Збройних сил України, а потім почалася війна… Після проходження строковї служби, не вагаючись став на захист нашої країни. У складі Національної Гвардії України виконував бойові завдання, був дешифрувальником розвідувальних матеріалів з безпілотних літальних апаратів.

 

  У пам’яті одногрупників та друзів Петро назавжди залишиться надзвичайно життєрадісною, щирою і доброю людиною. Він завжди був готовий прийти на допомогу.

Ще одне життя покладене на алтар свободи й незалежності України. Схиляємо голови у жалобі й висловлюємо щирі співчуття всім рідним і близьким. 

Вічна і світла пам’ять ПЕТРУ ГРИГОРОВИЧУ СЕРГІ.

Наш доземний уклін і Царство Небесне.

Ректорат НУБіП України,
колектив ННІ лісового і садово-паркового господарства

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook