Вітаємо студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів з перемогою у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади

28 квітня 2015 року

     22-24 квітня на базі Миколаївського національного аграрного університету пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». Наш виш у ньому представляли переможці університетського етапу – студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів Незамай Анатолій, Тимошенко Альона та Приведенюк Олександр.

    Програма олімпіади включала 4 тури. Перший передбачав виконання теоретичних завдань у письмовому вигляді з дисциплін «Технологія виробництва молока та яловичини, продукції свинарства, птахівництва, вівчарства», другий – виконання завдань у письмовому вигляді (технологія виробництва продукції бджільництва, гігієна тварин, технологія переробки продукції тваринництва). Під час наступного учасники виконували тестові завдання з використанням ПЕОМ. Останній стосувався розрахунково-практичних завдань з дисциплін «Годівля сільськогосподарських тварин» та «Технологія переробки продукції тваринництва».

   

     

      Як результат, команда нашого університету посіла почесне ІІІ місце, а студент Незамай А.М. нагороджений дипломом третього ступеня. Разом з цим, Приведенюка О.В. відзначено за кращі знання з дисципліни «Технологія відтворення тварин», а Тимошенко А.І. – з дисципліни «Конярство».

     Щиро дякуємо деканату та всім науково-педагогічним працівникам за організацію підготовки учасників, а студентам бажаємо майбутніх перемог та творчих злетів!!!

 

М. Повозніков,
професор кафедри біології тварин

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook