Засідання вченої ради факультету

22 квітня 2024 року

   19 квітня на агробіологічному факультеті планово відбулося засідання Вченої ради.

   Розпочалося засідання з приємностей, адже 12 квітня на агробіологічному факультеті відбувся І етап конкурсу студентських наукових робіт, в результаті якого 7 учасників отримали призові місця. Цих студентів та їх керівників деканат на чолі з в.о. декана Віталієм Коваленком нагородили почесними грамотами та призами (nubip.edu.ua/node/145923).

   Важливим питанням порядку денного був конкурс на заміщення посад:

  • на посаду завідувачів кафедр: овочівництва і закритого грунту (1); загальної, органічної та фізичної хімії (1).
  • на посаду доцентів кафедр: ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули (1); рослинництва (3); овочівництва і закритого ґрунту (4); садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка(1); технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика (1); загальної, органічної та фізичної хімії (1); 
  • на посаду асистентів кафедр: агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна (1); садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка (1).

   Наступний пункт порядку денного інформація Віталія Коваленка про підсумки діяльності за квітень, та поточні питання діяльності факультету.

   Серед актуального була інформація щодо Міжнародної науково-практичної конференції "Біовугілля для зеленого відновлення України". 

   Олександр Цизь, заступник декана з профорієнтаційної роботи, повідомив, що День відкритих дверей у квітні місяці на агробіологічному факультеті відвідали понад 120 учасників. Розповів про зміни, що відбулися і можуть відбутися в умовах вступної кампанії в 2024 році.

   Володимир Завгородній, заступник декана з навчальної роботи, особливу увагу звернув на акредитацію освітніх програм, зокрема по стан підготовки на даний момент та про наступні кроки. Узагальнити його слова можна так: разом ми сила, а тому саме командна наполеглива робота є запорукою успіху.

Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook