Здобувачі освіти ознайомилися із сучасним деревинорізальним інструментом

23 квітня 2024 року

  На кафедрі технологій та дизайну виробів з деревини відбулося відкрите заняття представників виробництва деревообробного інструмента компанії «Leuco» зі здобувачами всіх трьох рівнів вищої освіти спеціальності 187 «Деревообробні та меблеві технології».
  Leuco є однією з провідних компаній у світі, що спеціалізується на виробництві високоякісних дереворізальних інструментів та технологій для обробки деревини. Фірма має багатий досвід у цій галузі і відома своєю інноваційністю, високою якістю продукції та постійним прагненням до вдосконалення технологій.
  Представник компанії (випускник магістратури кафедри 2023 року) Кароль СТУДЗІНСЬКИЙ розповів студентам про багаторічну історію підприємства та ознайомив з його потужностями.

   Окрему увагу лектор приділив питанням, що пов’язані з особливостями роботи інструменту з різними композиційними матеріалами. Також студентів було ознайомлено з класичним дереворізальним інструментом.

  На занятті були представлені найновіші запатентовані розробки фірми Leuco, що використовуються в найсучаснішому обладнанні для обробки деревини та плитних матеріалів.

  Ознайомлення здобувачів освіти з сучасним дереворізальним інструментом є важливою складовою навчання у сфері деревообробки та меблевого виробництва. Таке навчання допомагає студентам ознайомитися з передовими технологіями та практичними аспектами використання інструментів для досягнення високоякісних результатів у своїй роботі.

Доцент кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини
Юрій Лакида

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook