Зустріч студентів НУБіП із легендарними «Азовцями»

11 квітня 2024 року
  10 квітня 2024 р. студенти й співробітники МТФ, ФКД та інших підрозділів університету зустрілися з представниками славетної когорти Сил оборони України – підрозділу Національної гвардії України «Азов».

  Щира дяка за традиційно високий рівень організації дійства деканам вказаних факультетів – Вячеславові Братішку та Зіновію Ружилу, їхнім заступникам Оксані Ачкевич та Олександрові Банному, директорові ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Сергієві Михнюку. Окрема дяка за ініціативу – проректорові НУБіП Сергієві Кваші.

  Найбільша у корпусі № 11 аудиторія 202 не помістила всіх бажаючих всотати звитяжний дух істинних Супергероїв нашого часу. Часу драматичного, трагічного, страхітливого… Але – гордого!
  Лекцію-бесіду, супроводжену слайдами, про історію становлення підрозділу, його чин під час АТО, ООС та теперішньої широкомасштабної війни проти одвічного московського ворога провів представник хорунжої служби 12-ї бригади особливого призначення «Азов» друг «Доцент». До речі, друг «Доцент» у цивільному житті був проректором одного з ЗВО України. А друг «Культура» – відомим і успішним актором (для довідки: звернення до ближнього у формі «друже» «Азовці» перейняли з традицій легендарних ОУН і УПА).

  Кожен із високих гостей-«Азовців» уразив всіх присутніх не тільки мужністю, твердістю характеру, але й високим рівнем інтелекту, культури спілкування, внутрішнім аристократизмом та інтелігентністю. От якби такі люди керували нашою державою!..

  Після формального закінчення лекції більшість студентів провели Героїв до виходу і на вулиці ще довго спілкувалися з ними на різні теми – від світоглядних до військово-прикладних. Дехто з хлопців поділився бажанням і самому влитися у славетний підрозділ чи ЗСУ.

  Я бачив, як горіли очі і вібрували ніжні душі нашої юної зміни. І – був у цей момент педагогічно щасливим. Такі прекрасні зустрічі будуть продовжені. Слідкуйте за оголошеннями, друзі!

Володимир Гонський,
ННЦ виховної роботи і соціального розвитку

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook