ПІДГОТОВКА АСПІРАНТІВ У ПОЛІ ЗОРУ ВЧЕНОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ ТВАРИННИЦТВА ТА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ

22 березня 2024 року

     21 березня 2024 року, відбулося планове засідання вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів, на якому були розглянуті важливі питання життєдіяльності факультету.

    Відкриваючи засідання, голова вченої ради факультету Руслан Кононенко вручив Грамоти студентам-переможцям у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади 2023-2024 навч. року:

  • зі спеціальності 204 – “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” студентам які зайняли: І місце – Анастасія Приймук, ІІ місце – Дмитро Іващенко, ІІІ місце – Руслана Ярмак;
  • зі спеціальності 207 – “Водні біоресурси та аквакультура” студентам які зайняли: І місце – Сергій Коробко, ІІ місце – Євгеній Рудьковський, ІІІ місце – Максим Осадчий.

      Потому усі завідувачі кафедр професори Віталій Бех, Анатолій Угнівенко, Сергій Рубан, Микола Повозніков, Микола Сахацький та доценти Наталія Рудик-Леуська, Ігор Ільчук, Людмила Зламанюк доповіли про стан підготовки аспірантів на факультеті. Співдоповідачем даного питання виступив директор науково-дослідного інституту технологій та якості продукції тваринництва доцент Дмитро Уманець, детально проаналізувавши це питання, і розповів про подальші перспективи підготовки докторів філософії на факультеті.

    Наступне питання про стан та поліпшення культурно-спортивної роботи на факультеті доповів доцент Василь Бочков, зазначивши, що не дивлячись на складний для нашої країни час, студенти активно беруть участь в житті факультету та університету.

     Далі було розглянуте питання порядку денного про перспективи та план роботи Ради молодих вчених факультету тваринництва та водних біоресурсів представлене головою ради молодих вчених Владиславом Пітерою.

    Жваве обговорення та зацікавлення викликала наукова доповідь асистента кафедри бджільництва Анастасії Видрик на тему “Ефективні способи виробництва маточного молочка у Лісостеповій зоні України”.

      За усіма пунктами порядку денного проведено обговорення та шляхом відкритого голосуванням членами вченої ради прийняті відповідні рішення.

      Підводячи підсумки вченої ради декан факультету наголосив, на обов’язковому і неухильному дотриманні безпекових правил при повітряних тривогах, для збереження здоров’я та життя співробітників і студентів факультету.

Людмила Зламанюк,
секретар вченої ради факультету
тваринництва та водних біоресурсів

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook