Першість ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» з футзалу – присвячена 65-річниці створенню навчального закладу

28 березня 2024 року

IMG 1102    21 березня в нашому закладі вищої освіти відбулася «Першість ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» з футзалу, серед збірних команд факультетів, присвячена 65-річниці створенню навчального закладу».

     Заглядаючи у його історію, можна з впевненістю сказати, що протягом ювілейних років з року в рік, значні успіхи мали наші збірні команди з футболу, волейболу (хлопці і дівчата), настільного тенісу, легкої атлетики, пауерліфтингу та армспорту в районних, обласних, всеукраїнських та міжнародних спортивних змаганнях.

IMG 0932IMG 0980     Студентська футбольна команда "Сокіл" срібний призер чемпіонату області серед дорослих команд. Наші студенти кандидати молодіжної збірної України з футболу, багаторазові чемпіони України у фінальних змаганнях вищої ліги з міні-футболу на першість МАП України серед ВНЗ.

    1997-1998 рр. волейбольна команда інституту грає за збірну області на першість України та здобуває призові місця. Шестеро учасників команди стають кандидатами в майстри спорту.

    Неодноразовими переможцями з настільного тенісу стають студенти та викладачі нашого навчального закладу на першість МАП України серед ВНЗ та ВНЗ області.

IMG 0998IMG 0946     Студент механіко-технологічного факультету Роман Грищук – кандидат в майстри спорту, член національної збірної України з легкої атлетики серед юніорів, в 2009 р став чемпіоном зимового і бронзовим призером літнього чемпіонату України серед юніорів в бігу на 60 м з бар’єрами.

   Студент факультету економіки підприємства Гуменюк Володимир – став чемпіоном України і майстром спорту з пауерліфтингу. 

  Студентка факультету енергетики с/г виробництва Наталія Легонькова –здобула спортивне звання майстер спорту міжнародного класу і стала учасницею Олімпійських ігор та Всесвітнього марафону "Біг заради гармонії" – разом із своїм братом Дмитром.

IMG 1066IMG 1064     Спортивними тренерами нашого закладу було підготовлено плеяду кандидатів в майстри спорту та майстрів спорту.

     У ці славні ювілейні дні нашого закладу ми з великою шаною згадуємо та складаємо щиру подяку всім, тренерам та ветеранам спорту: Двуліту Б.М., Щур І.О., Потапенку В.Г., Гудю І.В., Мохарєву А.М., Гарасу М.Я., Матвіїшину В.С., Венгриновичу А.П., Павліському Я.М., Кучеру Р.П., Бей О.Б., Косюку М.М., Буняку В.В., Чвартацькому Т.Р. та іншим, які плідною викладацькою та тренерською працею формували і формують спортивний авторитет нашого закладу протягом різних років його існування.

IMG 1086    Щира подяка всім нашим спортсменам, всім прихильникам фізкультурно-спортивного руху за активну роботу з реалізації державної політики в галузі фізичної культури і спорту в закладі і на Бережанщині в цілому, високу відповідальність, ентузіазм та цілеспрямованість, гідне продовження традицій з виховання вольової, фізично загартованої та здорової молоді!

     Тож бажаємо всім міцного здоров’я, успіху та безперешкодного підкорення нових життєвих висот! Нехай ваші здобутки, натхненна праця і надалі примножують спортивну славу закладу і Бережанщини у ваших вихованцях. Адже в здоровому тілі здоровий дух, а здорове і спортивне суспільство – це гідне щасливе майбутнє нашої нації!

    Підбиваючи підсумки наших змагань, хотілося б зазначити, що вони пройшли в чудовій та приємній атмосфері, а студенти та вболівальники отримали масу задоволення. 

     За підсумками гри отримано такі результати:

І місце – команда агроінженерного факультету;
ІІ місце – команда факультету енергетики та електротехніки;
ІІІ місце – команда факультету економіки і природокористування.
IMG 1107

IMG 1112IMG 1115    Головним суддею змагань був старший викладач Василь БУНЯК.

IMG 1118IMG 1122    Дякуємо усім,  хто долучився до організації змагань, учасникам та факультетам за цікаву гру, спортивну майстерність, а нашим Захисникам за наснагу до перемоги і можливість проводити змагання.

Вітаємо переможців з досягнутими успіхами.

Відділ гуманітарної освіти, виховання і студентських справ

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook