Співпраця факультету тваринництва та водних біоресурсів із ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» – запорука спільного успіху

13 березня 2024 року
  08 березня 2024 року делегація факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України у складі декана Руслана КОНОНЕНКА та заступника декана Миколи ВОЙНАЛОВИЧА відвідала ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України».

  Під час зустрічі з директором коледжу Володимиром АЛЬОХІНИМ, заступником директора з навчально-методичної роботи Олександром ВЕРГЕЛЕСОМ та завідувачем відділення Юлією ЛАТУШКО обговорювалися виклики, з якими стикаються заклади фахової передвищої освіти у провадженні освітньої діяльності під час воєнного стану, особливості освітньо-професійної програми 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва», що реалізуються на відділенні «Технології харчових виробництв», модернізацію та актуалізацію даної ОПП.
  Не залишилися осторонь питання реалізації програми ступеневої підготовки випускників коледжу за ОС бакалавра в базовому університеті та прогнози вступної кампанії 2024 року в коледжі.
  Представники факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України оглянули новостворені навчально-виробничі лабораторії коледжу: «Якість та безпека харчових продуктів та продовольчої сировини», «Відновлювальні джерела енергії» та «Лікувально-діагностичний центр ветеринарної медицини ім. А. РАДЗІХОВСЬКОГО», а також сільськогосподарську техніку надану в рамках проекту допомоги народу Японії Україні.
  По завершенні зустрічі Руслан КОНОНЕНКО та Микола ВОЙНАЛОВИЧ передали навчально-методичному підрозділу принтер, а відділенню «Технології харчових виробництв» та у бібліотеку коледжу нові підручники, посібники та монографії від науково-педагогічних працівників факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України.

  Для даного факультету – це системна та багаторічна співпраця щодо формування інтелектуальної скарбниці коледжу, користуватися якою можуть всі учасники освітнього процесу, котрі зацікавлені у збагаченні своїх знань в галузі тваринництва та рибництва.

  Сердечно дякуємо факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України за щедрий подарунок. Ми впевнені, що передані книги будуть надзвичайно корисними, адже постійне оновлення бібліотечного фонду сучасними виданнями сприяє якісному інформаційному забезпеченню освітнього процесу.

Олена Кищук
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook