Майстер-клас із писанкарства у Немішаївському агротехнічному коледжі

11 квітня 2015 року

     У Немішаївському агротехнічному коледжі вже стало доброю традицією в передпасхальні дні проводити майстер-класи з писанкарства. Протягом двох тижнів, студенти коледжу та учні школи №1 мали змогу доторкнутися до стародавнього звичаю писати писанки.

      Майстер- клас організувала бібліотекар коледжу Моос Н.П. Мудрі слова наставника, посіяне на родючі лани творчості та наполегливості студентів та учнів школи, дало добрий результат – навіть ті, котрі вперше тримали в руках писачок, малювали чудові писанки. Адже найголовніше при створенні писанки передати через матеріальні символи тепло свого серця, любов, внутрішню гармонію, щоб зберегти єдність поколінь та духовні й національні цінності. Сучасна людина інакше дивиться на світ. Проте ми повинні ставитись до цих знаків із повагою, бо це послання від наших предків, їхнє бачення світу.

    

      В читальній залі бібліотеки оформлена тематична виставка «Світ української писанки», на якій представлені писанки, розписані студентами та дітьми наших співробітників.

 

     Тож лети, наша писанко, вісточкою добра у майбутнє!

Володимир Ілліч Альохін,
т.в.о. директора коледжу

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook