У вечірню годину – на обліку гостини: відбувся вечір відкритих дверей для вступників ОПП «Облік і аудит»

4 березня 2024 року
    Напередодні весни, 29 лютого 2024 року – в день, який буває один раз на чотири роки, кафедра обліку та оподаткування НУБіП України провела вечір відкритих дверей, який став значущою подією для майбутніх допитливих студентів.
    Організаторами зустрічі були викладачі кафедри обліку та оподаткування. Учасниками заходу та його невід’ємною частиною стали - випускники шкіл, коледжів та їхні батьки. Цей вечір створив незабутні враження та відкрив нові можливості для майбутніх студентів та їх батьків.

   Декан економічного факультету НУБіП України, доктор економічних наук, професор Анатолій ДІБРОВА тематичним відео представив широкий спектр можливостей для саморозвитку та сучасні умови, які надає економічний факультет для студентів та їх майбутніх звершень.

    Після знайомства з факультетом, в.о.завідувача кафедри обліку та оподаткування Володимир ЛИТВИНЕНКО запросив гостей на віртуальну екскурсію кафедрою, у ході якої усі присутні мали можливість побачити аудиторії та лабораторію інформаційних технологій в бухгалтерському обліку, які використовуються в учбовому процесі.

  Щодо особливостей навчання та перспектив працевлаштування у провідних компаніях розповіла гарант ОП «Облік і аудит», к.е.н., доцент Наталія КУЗИК.
 
    Майбутні студенти отримали інформацію про те, якими компетентностями повинен володіти сучасний фахівець для того, щоб розпочати успішну кар’єру бухгалтера або аудитора, ще будучи студентом ЗВО (як це наразі характерно для здобувачів-бакалаврів 3-4 курсів і магістрів ОП «Облік і аудит» зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» економічного факультету НУБіП України).
 
   Наталія Петрівна продемонструвала переваги, які мають фахівці з обліку і аудиту, а також познайомила всіх присутніх з випускниками нашої кафедри, які зараз працюють в міжнародних компаніях.

    Продовжив вечір виступ відповідального секретаря приймальної комісії НУБіП України Сергія КОВАЛЕВСЬКОГО, який детально зупинився на актуальних питаннях щодо строків прийому заяв та документів, конкурсного відбору та зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра та відповів на всі питання, якими цікавились майбутні здобувачі освіти.
 
    Своїми враженнями від навчання в університеті поділилася магістр 1 курсу - Юлія ВЕРШУТА, яка зараз не тільки навчається, а й є працівником провідної аудиторської компанії!

      Важливо зазначити, що студентство - це не тільки період інтенсивного навчання, але й час для цікавих та непередбачених вражень.
    Про студентський простір, дозвілля, спортивні секції, гру в збірних командах університету розказала заступник голови студентської організації економічного факультету Яна ГЕДІНА.
    Однією з найважливіших частин студентського життя є можливість розвивати свої інтереси поза межами аудиторій. Університетське життя НУБІП України неймовірно яскраве, адже завжди відбувається багато заходів та фестивалів, де кожен може знайти щось для себе. Здобувачі мають можливість приєднатися до студентських груп і клубів, де можна знайти нових друзів, розвивати свої хобі та особисті якості.
    За традицією наприкінці заходу прочитав свої вірші керівник літературного гуртка, старший викладач кафедри обліку та оподаткування - Олег КРИВОРОТ.

   
Ми віримо, що цей вечір відкритих дверей став для багатьох стартовою точкою для нового етапу їх освітнього шляху. Сподіваємось, що всі гості залишилися задоволеними та приємно враженими нашим університетом.
 

Оксана ДАНІЛОЧКІНА, Світлана ДЕРЕВ’ЯНКО, Людмила МЕЛЬЯНКОВА, 
доцентки кафедри обліку та оподаткування

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook