Гостьова лекція від доктора Мортена Гартвіґсена та Крістіни Мітіч-Арсової: досвід впровадження консолідації земель у Північній Македонії та перспективи консолідації земель і земельного банкінгу у Європейському вимірі

6 березня 2024, 10:00
Онлайн
 Як упродовж 2014-2023 років реалізовувалися у Північній Македонії проекти консолідації земель, спрямовані на вирішення проблеми фрагментації сільськогосподарських земель і підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарського виробництва? Якою є політика ФАО щодо консолідації земель у Європі? Якими є перспективи консолідації земель і земельного банкінгу у Європейському вимірі? 

  Якщо Ви бажаєте дізнатися відповіді на ці та інші питання, запрошуємо Вас відвідати 06 березня 2024 року гостьову лекцію від відомих європейських експертів – доктора Мортена Гартвіґсена, офіцера з питань землекористування і питань продовольства та сільського господарства ФАО, координатор регіональних ініціатив офісу ФАО в Європі та Центральній Азії та Крістіни Мітіч-Арсової, керівника групи ФАО в Північній Македонії.

 
Захід проводиться в рамках серії лекційних заходів на тему «Управління земельними ресурсами і розвиток ринку землі в контексті інтеграції України до ЄС», організаторами якого виступають факультет землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України і компонент «Фаховий діалог із земельних питань» проєкту «Німецько-Український aгрополітичний діалог (АПД)».
 
Тематика заходу орієнтована головним чином на здобувачів університетів України, в яких здійснюється підготовка землевпорядників і геодезистів. Водночас, вона може стати цікавою для управлінців, працівників територіальних громад, студентів, науково-педагогічних працівників і всім тим, хто цікавиться питаннями земельних відносин, сталого розвитку, охорони довкілля та ін.
 
Захід проходитиме із синхронним перекладом українською та англійською мовами.
Формат зустрічі: відеоконференція на платформі Zoom.
 
Для участі необхідна попередня реєстрація
https://forms.gle/v2fp7yjmNxsrGvE99
 
 
Людмила Гунько,

доцент кафедри землевпорядного проектування 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook