Міжнародна виставка ефективного тваринництва та птахівництва «Agro Animal Show 2024»: і знайомство з інноваціями, і зустрічі

21 лютого 2024 року
Незважаючи на складні часи, які переживає Україна, внаслідок військової агресії рф, у Києві (у Міжнародному виставковому центрі) упродовж 14-16 лютого відбулася  міжнародна виставка ефективного тваринництва та птахівництва «Agro Animal Show 2024», яка проходила разом із агропромисловими виставками «Зернові технології 2024», та «Фрукти Овочі Логістика 2024» під загальним брендом «Агровесна 2024».
 
 
 
На жаль, кількість компаній, які представили свою продукції, була дуже обмеженою, що обумовлено, насамперед, неможливістю взяти участь у виставці через воєнні дії. Та й під час проведення виставки повітряні тривоги заважали нормальній її діяльності.
 
 
 
 
 
 
 
Однак, попри усі перешкоди, викладачам кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві НУБіП України вдалося відвідати виставку, поспілкуватися з представниками різних компаній, презентувати їм друкований примірник науково-виробничого журналу «Сучасне птахівництво», організувати зустрічі з партнерами кафедри. Зокрема, з Тетяною Аліфановою, менеджером з розвитку бізнесу в Україні компанії «Vencomatic Group BV», обговорили питання щодо подальшої співпраці, враховуючи те, що останнім часом вони надали обладнання для утримання батьківського стада м’ясних курей у ТОВ «Квітки Бро» - господарство, яке забезпечуватиме необхідні умови для проходження виробничої практики студентами факультету тваринництва та водних біоресурсів і, з яким кафедра провадить спільну наукову роботу.
 
 
 
З директором Державної дослідної станції птахівництва НААН Олегом Катериничем і Наталією Ісіченко, заступником директора з наукової роботи, які мали можливість приїхати з Харківщини та відвідати виставку, розглянули питання спільної наукової діяльності у поточному році.
  
 
Окреслили перспективи співпраці кафедри з провідною французькою компанією з генетики свиней «AXIOM», яка має 30-річний досвід роботи у цій царині та представлена більш ніж у 40 країнах світу.
 
 
Приємно було зустріти й колишніх студентів, а наразі – вже співробітників різних компаній і підприємств АПК.
 
 
 

Отже, навіть у такий непередбачуваний час, ми докладаємо зусиль, щоб слідкувати за останніми тенденціями інновацій у тваринництві загалом та птахівництві, зокрема, зміцнювати партнерські відносити як у науковій, так і виробничій діяльності.

 

 

Вікторія Мельник, професор,

Світлана Базиволяк, доцент

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook