Правовий шлях молоді: підсумки онлайн-вікторини з Правознавства для школярів

27 листопада 2023 року

Учні з різних куточків України об'єдналися в онлайн-просторі, щоб продемонструвати свої знання та розуміння права в Україні. У рамках вікторини з Правознавства, молоді учасники вирушили в захопливу подорож у світ закону та правосуддя.

Організаторки заходу, викладачки кафедри теорії та історії держави і права Світлана Авраменко та Анна Мельник, ретельно підібрали запитання, відповіді на які вимагали не лише знання фактів, але й їхнє практичне застосування в певних ситуаціях.

 

Завершення вікторини підкреслило не лише ґрунтовні знання учасників, а й їхні бажання розвивати цю галузь знань. Ця подія відкрила для молоді нові можливості для вивчення та розуміння правових аспектів країни, стимулюючи їх активну участь у формуванні правової культури України.

Переможці онлайн-вікторини з Правознавства отримали дипломи, підписані деканом юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України Оленою Ярою.

Результати онлайн-вікторини з Правознавства для школярів:

І місце - Черван Єлизавета (Атмосферна онлайн школа) та Ліщук Марина (Київська гімназія №283);

ІІ місце - Авраменко Ангеліна (Чернігівська ЗОШ № 7);

ІІІ місце – Іван Базилюк (Спеціалізована школа № 210 м. Київ).

 

Захоплива атмосфера вікторини дозволила учасникам не лише поглибити знання з Правознавства, а й відкрити для себе нові можливості щодо вивчення права. Учні отримали інформацію про можливість отримати вищу юридичну освіту в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, де на постійній основі проводяться різноманітні цікаві заходи.

Це зробило учасників ще більш зацікавленими в можливостях, які відкриває сучасна юридична освіта, спонукаючи їх до подальшого дослідження цієї області та активної участі у подібних заходах у майбутньому.

 

Анна Мельник, Світлана Авраменко,

кафедра теорії та історії держави і права

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook