Tест-драйв найсучаснішого мобільного енергозасобу FasTrac JCB 4220 icon в стінах НУБіП України

19 жовтня 2023, 18:24
м. Київ НУБіП України

19 жовтня 2023 року ТОВ "CML Україна" в стінах навчального корпусу №11 Національного університету біоресурсів і природокористування України провів тест-драйв найсучаснішого мобільного енергетичного засобу FasTrac JCB 4220 icon. До речі ця модель 2023 року випуску.

Модератор - Олександр КУЧЕР ТОВ "CML Україна".

Студенти бакалавратури механіко-технологічного факультету освітньо-професійної програми "Агроінженерія" від свого стейкхолдера змогли на власні руки оцінити всі сучасні новації JCB. Зокрема, конструкція Fastrac JCB 4220 icon містить множинні точки кріплення навісного обладнання, які дозволяють використовувати машину на максимум. Крім цього, Fastrac JCB 4220 icon має фіксовані дорожні та робочі швидкості з найкращою підвіскою, які забезпечують комфорт, стабільність, а головне – безпеку.

Студенти провели випробування і оцінили модель Fastrac JCB 4220 icon, як таку, що має велику вантажопідйомність та швидкий розворот на поворотній смузі поля. Це економить час та підвищує продуктивність праці. Зокрема, студенти підтвердили, що FasTrac JCB 4220 icon:

- Більш продуктивний, комфортний та безпечний у порівнянні зі звичайними тракторами.
- Нова безступінчаста коробка забезпечує плавний розгін і передачу потужності.
- Нова кабіна CommandPlus відрізняється комфортом та ергономікою.
- Саморегульована підвіска обох осей гарантує підвищений комфорт та маневреність.
- Шестициліндровий двигун об'ємом 6,6 л розвиває максимальну потужність 235 л. с. (175 кВт) та крутний момент 950 Н·м.
- Задня платформа забезпечує збільшену вантажопідйомність та додатковий обсяг для робочих матеріалів.

Конструкція FasTrac JCB 4220 icon підходить для різноманітних робіт – для роботи на сінокісних угіддях, орних замлях, для траспортування вантажів, а також для робіт на тваринницьких господарствах.

Стійка та високоманевренна платформа FasTrac JCB 4220 icon унормована для роботи у полі, чотири керованих колеса та новий рульовий механізм Rapid Steer, що забезпечує швидкий та ефективний розворот на краю поля. Нове компактне шасі більш вузьке, що робить повороти ще крутішими, ніж будь-коли. Розміри шин тепер включають 600 / 70R30 і 540 / 65R34 в доповнення до розподілу ваги Fastrac JCB 4220 icon у співвідношенні 50:50. Нова функція Rapid Steer робить повороти на краях поля більш швидшими, простими та менш втомливими для оператора. Додаткове рульове керування чотирма колесами зменшує радіус повороту трактора до менш ніж 10 м (в залежності від шин). Трьохпозиційний перемикач дозволяє оператору швидко перемикатись між керуванням 2-ма колесами, 4-ма колесами та повністю запрограмованим користувачем налаштуванням.

FasTrac JCB 4220 icon має повністю інтегроване GPS-управління високої чіткості для підвищення точності польових робіт, збільшення вихідної потужності від оптимальної ширини навісного обладнання, тривалої роботи у нічний час в умовах низької видимості та для підвищення комфорту оператора.

 

Іван Роговський

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook