Про актуальність діалогу керівництва університету зі старостатом

23 листопада 2023 року
  Керівництво НУБіП і ректор Станіслав Ніколаєнко підтримують активний діалог зі студентством. Крайня така зустріч – зі старостатом і активом відбулася буквально вчора. Про її важливість говорить сама молодь.

  Староста 1-ї групи 1-го курсу гуманітарно-педагогічного факультету Марія Шелупець (спеціальність «Журналістика»):

  Для нас, першокурсників, такі зустрічі особливо важливі. Як староста групи з 31 студентами часом не відразу можу знайти спільну мовою з одногрупниками, іноді виникають і проблеми комунікації з викладачами. А ще слід вчасно скласти щотижневий звіт і надіслати його в деканат. Для мене найважчим у посаді старости є завдання вирішувати проблеми, які мене особисто не стосуються. Інколи я навіть не знаю, що в тій чи іншій ситуації робити. Тож поради нашого ректора, який керує величезним колективом, особисто мені точно принагодяться.

   Ще одна першокурсниця, вже механіко-технологічного факультету, староста групи ТТ2310ст Ольга Кривенко:

  Комунікація з групою йде на хорошому рівні. Можливо, через те, що група навчається за скороченим терміном, і частина її студентів прийшли з одного коледжу. Серед проблем – низький рівень ініціативи: студентам вже не цікаво брати участь у будь-яких конкурсах чи заходах. Але як офіційний представник, завжди намагаюся захищаю інтереси своєї групи. А своїм колегам-старостам можу порадити одне: не ганятись за балами та чиїмись очікуваннями щодо себе, а просити допомоги та підтримки, коли це необхідно. Піклуватись про себе та навчатись. Що, в принципі, сьогодні і порадив робити наш ректор.


Ірина Зезуль, Ольга Крисюк,
студентки 1-го курсу спеціальності «Журналістика»

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook