Члени гуртка «Ресторатор» учасники гостьового лекторію "Технологія організації гастрономічного туру Бессарабією"

20 листопада 2023 року

     Студенти учасники гуртка «Ресторатор» отримали унікальну можливість стати учасниками гостьового лекторію "Технологія організації гастрономічного туру Бессарабією" Лариса Титикало, відомої авторки українських бессарабських унікальних приправ, власниці господарства «Бринзарня», авторка книг про кухню Бесарабії, Лідерка Спільноти «Slow food Bessarabia», метою якої є просування території, її культури і традицій через розвиток гастротуризму за принципами Руху Slow Food «смачно, чисто, чесно». А її багаторічна робота у напрямку пошуку, збору, сортування й дегустації смачної спадщини Бессарабії вилилася в написання книжки «Бессарабія.


    Більше ста слухачів, цікава презентація страв з місцевої сировини Бессарабії, вичерпні відповіді на питання студентів – у такій атмосфері відбувся захід, який допоміг набути нових знань учасникам гуртка «Ресторатор».

Лариса Михайлівна,
керівник гуртка "Ресторатор"

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook