Визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисциплін «Інвестування», «Фінансовий менеджмент» та спеціальності «Фінанси і кредит»

20 березня 2015 року

 Нещодавно на економічному факультеті проведено перші етапи всеукраїнських олімпіад серед  студентів спеціальності «Фінанси і кредит». 

Учасникам олімпіади  пропонувалося  розв’язати п'ять завдань, кожне з яких оцінювалося за 20-бальною шкалою. Тож максимально можлива оцінка складала 100 балів. Організовували змагання та оцінювали знання студентів спеціально створені комісії. Так, до складу комісії щодо перевірки результатів робіт олімпіади з дисципліни «Інвестування» увійшли професор кафедри фінансів і кредиту Н.М.Давиденко, доценти Г.О.Скрипник, В.Л.Гераймович та І. М. Титарчук. 
 
За результатами змагань серед 68 учасників переможцями стали студентка 4-го курсу Ірина Вовк (І місце), магістрантка Катерина Трайтак (2 місце). Третю сходинку посіли одразу дві четвертокурсниці Ярослава Брізицька та Катерина Головчук. Вже 26 березня вони представлять наш виш у другому етапі олімпіади в Національному університеті ДПС України.
 
Наступною була олімпіада зі спеціальності «Фінанси і кредит». Її провели професор кафедри оподаткування і страхування Л.М.Худолій, доценти кафедри фінансів і кредиту Л.А.Аврамчук, В.А.Костюк, І. М. Титарчук, доценти кафедри оподаткування і страхування І.І.Долженко, Р.М.Мамчур. Серед 48 учасників визначилися троє фаворитів. Так, перше місце  посіла студентка магістратури  Наталія Литвинець, друге і третє відповідно теж студентка магістратури Ілона Афанаскіна та четвертокурсниця Анна Гринчук. 1-3 квітня вони виборюватимуть звання переможця у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади в Тернопільському національному економічному університеті.
 
Також завідувач кафедри фінансів і кредиту І.М.Зеліско, професор кафедри фінансів і кредиту Н.М.Давиденко, доценти А.В.Буряк, О.М.Карасик, І. М. Титарчук провели І етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни  «Фінансовий менеджмент» серед 24 студентів магістратури. 
 
За результатами перше місце здобула Іванна Волинець, друге – Анастасія Сидорчук, третє – Катерина Трайтак. Вони будуть 26-27 березня представляти факультет і університет у ІІ турі в Луцькому національному технічному університеті.
 
Вікторія Костюк,
Ірина Титарчук,
доцент кафедри фінансів і кредиту
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook