Кафедра годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного активно долучається до наукової роботи

20 березня 2015 року

     Співробітники кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного у березні цього року брали активну участь у підготовці та проведенні Міжнародної науково-практичної конференції «Теорія і практика годівлі сільськогосподарських тварин», що була присвячена 85-ій річниці з дня народження академіка, доктора сільськогосподарських наук, професора Богданова Григорія Олександровича. Про життєвий шлях і наукові здобутки академіка Богданова Г.О. на конференції доповідав перший проректор університету, професор кафедри годівлі тварин і технології кормів ім. П.Д. Пшеничного, академік Ібатуллін І.І., який не тільки довгий час працював з видатним вченим та має низку фундаментальних наукових праць у співавторстві, а й пройшов разом з ним серйозну наукову школу у академіка Пшеничного П.Д.  

     З науковою доповіддю про проблеми використання пробіотиків у годівлі тварин під час роботи у секціях виступив начальник науково-дослідної частини, професор кафедри годівлі тварин і технології кормів ім. П.Д. Пшеничного Отченашко В.В.


     Співробітники кафедри також взяли участь в організації і проведенні Всеукраїнської науково-практичної конференції «Управління якістю підготовки фахівців», яка відбулась у м. Одеса. З доповіддю «LIBERUM ARBITRIUM. Побудова індивідуальних навчальних траєкторій студентів» на конференції виступив професор кафедри Сичов М.Ю.



     Також у цьому місяці асистент кафедри Павліченко С.В. взяв участь у семінарі «Розвиток молочного бізнесу в Україні. Належне годування та вирощування ВРХ в сучасних умовах».

Микола Кривенок,
завідувач кафедри годівлі тварин та технології
кормів ім. П.Д. Пшеничного

 

 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook