Пішов у засвіти Великий Педагог, багаторічний директор Рівненського фахового коледжу Ярослав Петрович Корсун

3 листопада 2023 року

03 листопада 2023 року перестало битися серце

Ярослава Петровича КОРСУНА

 

  Життєвий шлях Ярослава Петровича був наповнений щоденними проявами працелюбства, людської гідності, професійної мудрості.
  Ярослав Петрович народився 10 березня 1944 року на Радивилівщині. Вищу освіту здобув у Рівненському державному педагогічному інституті та Українській сільськогосподарській академії (нині НУБіП України). Закінчив навчання в аспірантурі МАУП. Трудову діяльність розпочав у 1960 році вчителем математики і праці. З 1966 року – викладач фізики і загально-технічних дисциплін Мирогощанського радгоспу-технікуму, з 1980 року – завідувач відділення Рівненського автотранспортного технікуму. З 1986 року обіймав посаду у Рівненському радгоспі-технікумі заступника директора з навчальної роботи, з 1997 року і до 2023 року – директор коледжу. Депутат Рівненської міської ради трьох скликань.

  Талановитий організатор і керівник, створив заклад європейського рівня, який є одним із кращих в Україні.
  З 2016 року, з ініціативи Ярослава Петровича, коледж знаходиться у структурі Національного університету біоресурсів і природокористування України.
  За його активної участі запроваджено у коледжі надання освітніх послуг з підготовки за першим (бакалаврським) рівнем за чотирма освітніми програмами та розширено підготовку фахового молодшого бакалавра за 10 спеціальностями.

  Корсун Ярослав Петрович – заслужений працівник освіти України, відмінник аграрної освіти і науки України І ступеня. Відзначений Грамотою Президента України, Почесними грамотами Рівненської облдержадміністрації, Міністерства аграрної політики України.
  Його подвижницька діяльність стала прикладом для багатьох поколінь працівників та студентів навчального закладу. Він назавжди залишиться в пам’яті колективу як чесна і щира людина, досвідчений керівник, турботливий сім’янин, справжній патріот України.

 


Царство небесне та вічна пам'ять Великому Педагогу, талановитому керівнику, справжньому патріоту України.

 

 

Ректорат,
профспілкова організація

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook