Боярська лісова дослідна станція дарує осінню красу Бережанському фаховому коледжу

1 листопада 2023 року
  На календарі останній день жовтня, але природа тішить чудовою погодою і є дуже сприятливою для висаджування та укорінення саджанців. Тому на території навчального біостаціонару нашого коледжу кипіла робота: студенти разом з викладачами цілий день працювали і висадили саджанці різних видів декоративних рослин. Посадковим матеріалом з нами щедро поділилися працівники Боярської лісової дослідної станції за сприяння Олександра САНЧЕНКА – начальника відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП України.

 

  На сьогоднішній день навчальний біостаціонар є найближчим флористичним об’єктом коледжу і виступає своєрідною «живою зеленою лабораторією» для ряду навчальних видів діяльності. Тому догляд за рослинами, які ми отримали, – туями, спіреями, барбарисами, ялівцями – буде дуже корисним практичним досвідом для здобувачів освіти. А вейгели, форзиції, гібіскуси та жасмини в майбутньому будуть квітувати і тішити око, дарувати чудові аромати на території коледжу.
 
  Щиро дякуємо директору Боярської ЛДС Анатолію КАРПУКУ та її працівникам за співпрацю та щедрі подарунки.
 

  Плідна професійна комунікація між структурними підрозділами університету стане чудовою мотивацією для подальшого їх спільного розвитку.

 
Наталія ЮРЧИШИН,
голова циклової комісії
інженерних та аграрних дисциплін

    

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook