«Якби не ветеринар, то … хто?»: на факультеті ветеринарної медицини відбувся Дебют першокурсника – 2023

30 жовтня 2023 року
  «Дебют першокурсника» – це один із найбільш масштабних і грандіозних фестивалів серед здобувачі вищої освіти першого курсу. Першокурсники мають змогу проявити креативність, ініціативу, організаторські здібності, таланти. та зарекомендувати себе перед одногрупниками і викладачами, долучитися до активу.

 

   Вже понад 20 років на факультеті ветеринарної медицини є гарна традиція проводити свято «Дебют першокурсника». Нинішній «Дебют першокурсника – 2023», мав статус благодійного і супроводжувався збором коштів для випускника факультету ветеринарної медицини 2020 р. Якубенка Артема, який знаходиться у Збройних силах України та збирає кошти для своєї бригади на дрон "Сірко" і станцію віддаленого користування.

 

 

  Підготовка до свята тривала більше 2 місяців, що дало можливість студентським групам здружитись, показати свої таланти та краще пізнати один одного. Велику увагу підготовці свята приділи Сенат студентської організації факультету, деканат та наставники академічних груп.
  В період підготовки майже кожного дня, по закінченню занять, у 12 навчальному корпусі з різних кутків доносилась музика, а співи та танці студентів першого курсу можна було чути і бачити навіть у коридорах факультету та гуртожитку №6

 

 

   І ось нарешті, 26 жовтня 2023 року, 412 лекційна аудиторія перетворилась на зал культури та мистецтва, наповнилась атмосферою переживань та надій на перемогу розпочався святковий захід «Дебют першокурсника - 2023»

 

 

 

   Тема нинішнього Дебюту першокурсника – «Якби не ветеринар, то … хто?». Групи обрали для представлення такі професії:
1 група «Прибиральниця»;
2 група – «Цирк»;
3 група – «Тамада»;
4 група – «Депутат»;
5 група – «Вчитель»;
6 група – «Суддя»;
7 група – «Працівник невідкладної допомоги»;
8 група – «Водій маршрутки»;
9 група – «Вахтер»;
10 група –
«Бізнесмен 90-х».

 

 

 

  

   Зал був переповненим і всі з нетерпінням чекали наших дебютантів. Вечір відкривали чарівні ведучі, студенти факультету ветеринарної медицини Олена Наймитенко та Іван Главіцький.

 

 

   Оцінювали блискавичні виступи суворі, але справедливі журі: декан факультету Микола Цвіліховський, директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку НУБіП України Сергій Михнюк, начальник відділу виховної роботи та студентських справ НУБіП України Лариса Нестеренко, заступники декана факультету ветеринарної медицини Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук, завідувач гуртожитку №6 Тетяна Василевич, голова ССО факультету Марія Хведчук.

  

   Студентські групи по черзі, відповідно до жеребкування, демонстрували свої номери. Перше — це візитівка, потім — театральний номери, закінчували — танцювальним чи вокальним номером. Показуючи свої таланти, наші першокурсники підняли настрій усім присутнім та викликали масу позитивних емоцій.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Коли прийшов час до оголошення результатів всіх накрило хвилювання, адже дебют першокурсника буває лише раз і всі прагнули здобути першість. Кожна група нагороджена відповідним дипломом за номінацію та солодкими призами.

 

 

 

 

   Отож, за результатами оцінювання ІІІ місце – група №10 з темою «Бізнесмен 90-х», ІІ місце – група №4 з темою «Депутат». А переможцями цього року стала група №9 з темою «Вахтер»!

 

   Тож вітаємо всіх наших першокурсників та бажаємо їм натхнення і подальших успіхів. З нетерпінням будемо чекати нових студентів, щоб з ними творити нове свято «Дебют першокурсника -2024».

 

   Дякуємо нашим Збройним силам України і усім присутнім за підтримку та дружню атмосферу, а організаторам за таке чудове свято.

Слава Україні!

 

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook