Випускники шкіл та ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації здобуватимуть фах еколога в НУБіП

14 березня 2015 року

     Протягом останніх місяців співробітники кафедри ландшафтної екології та заповідної справи активізували профорієнтаційну роботу серед школярів і студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації.

     Асистенти кафедри Пузир Т.М. та Сербенюк Г.А. відвідали Вишнівську ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 та Верхівську ЗОШ І-ІІІ ступенів Тростянецького району, що на Вінниччині та ознайомили випускників з особливостями навчання за напрямом підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» в НУБіП України. Як результат – навчатися в університеті виявили бажання 8 школярів.

     Науково-педагогічні працівники кафедри Кропивко С.В., Павлюк С.Д. та Пузир Т.М. провели круглий стіл «Ступенева екологічна освіта» зі студентами ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів» напряму підготовки «Прикладна екологія». Продовжувати навчання в університеті виявили бажання 18 студентів.

     У рамках Всеукраїнського конкурсу юних раціоналізаторів та винахідників еколого-натуралістичного напряму, що проходив в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді, доцентами кафедри екології агросфери та екологічного контролю Рибалко Ю.В. та Строкаль В. П. було проведено профорієнтаційний семінар «Еколог - звучить гордо».

 

     На семінарі учнів 10-11 класів, учасників конкурсу, було ознайомлено з перевагами та перспективами опанування майбутньої професії – організатор природокористування – в стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України. Учням було продемонстровано фільм, в якому розкрито напрями навчально-пізнавальної, виховної, науково-дослідницької, спортивної та культурно-просвітницької діяльності на факультеті, роздано буклети про університет та факультет. А також запрошено на День відкритих дверей в НУБіП України, який відбудеться 28 березня.

Юлія Рибалко,
заступник декана факультету захисту рослин, біотехнології та екології

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook