Кафедра ТІДП про роль правничого фаху у забезпеченні сталого розвитку суспільства і держави юним ліцеїстам

18 жовтня 2023 року

Незважаючи на те, що в Україні йде війна, навчальний процес триває як в школах так і університетах. Сьогоднішні учні вже зовсім скоро залишать шкільні парти, і вже сьогодні мають замислитися над тим який фах обрати, і куди піти вчитися. Національний університет біоресурсів і природокористування  може з легкістю задовільнити вибагливий запит будь-якого абітурієнта, адже в університеті функціонує три Навчально-наукових інститути, 13 факультетів, що забезпечують понад 55 спеціальностей. До того ж в університеті функціонує військова кафедра. Саме про це цього тижня у Вишнівському ліцеї «Ідеал» учням 9-11 класів розповідала доцентка кафедри теорії та історії держави і права Людмила Протосавіцька.

 

 

Учні зібралися в ошатній актовій залі ліцею і з цікавістю слухали ознайомчу розповідь. Вони змогли послухати розповідь  про університет, ознайомитися з умовами вступу на ту чи іншу спеціальність, а також здійснити віртуальну екскурсію коридорами вишу.

Також Людмила Протосавіцька розповіла про ту місію, яку сьогодні виконують правники для забезпечення стабільного розвитку громадянського суспільства та держави.

 

 

Наприкінці зустрічі Людмила Протосавіцька від імені НУБіП України запросила відвідати наш навчальний заклад під час Дня відкритих дверей або ж завітати до нас на гостину протягом найближчих канікул.

Ми з радістю проведемо для учнів екскурсію по навчальних аудиторіях будь-якого з факультетів і запропонуємо їм долучитися до нашого великого дружнього студентського колективу.

Загалом зустріч відбулася в теплій, невимушеній обстановці. Учні ліцею були надзвичайно вихованими і тактовними. Вони виявилися напрочуд уважною аудиторією.

 

Шановні учні, абітурієнти ми чекаємо на вас після завершення навчального року. Будемо раді коли ви виберете для себе правничий фах і станете  студентами студентської спільноти НУБіП України.

 

Окрему вдячність висловлюємо директорці Вишнівського ліцею «Ідеал» Лідії Жайворонок, її заступницям Вікторії Кислій, Тетяні Шустик та керівниці 9-го «Б» класу Валентині Рогозі, яка зініціювала проведення цього заходу.

 


Кафедра теорії та історії держави і права

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook