Щорічна зустріч Вишеградської асоціації університетів (VUA) на базі Краківського аграрного університету

19 вересня 2023 року
  VUA була створена в рамках стратегічного проєкту «Сталість у сільському господарстві країн V4 та регіонів, що співпрацюють», який Словацький сільськогосподарський університет координує за підтримки Міжнародного Вишеградського фонду. Окрім конституційних членів, ідею співпраці в рамках асоціації вирішили підтримати університети та інституції з Таїланду, Індії, Туреччини, Молдови, Італії та Німеччини, і на даний момент асоціація налічує 43 дійсних та 12 почесних членів, НУБіП вже давно є членом даної асоціації та досить активно бере учать у різних спільних заходах, зустрічах, конференціях і т.д.

  Головною метою асоціації є об’єднання університетів-партнерів для забезпечення якісної освіти та наукового середовища та сприяння розвитку тіснішої співпраці між Вишеградською групою, а також регіонами, які співпрацюють.
  На зустрічі Національний університет біоресурсів і природокористування України представляє проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Анатолійович Ткачук.

  Прогягом трьох днів заплановано: обговорення та затвердження прийняття нових членів асоціації; лекція від професора Анджея Сехмана на тему «Шлях до кращого майбутнього у ЗВО»; оновлення складу редакційної колегії журналу Visegrad Journal on Bioeconomy and Sustainable Development та низка інших заходівта лекцій спрямована на інтенсифікацію співпраці між представниками Вишеградської асоціації університетів

Оксана Вітряк,
провідний фахівець відділу міжнародних зв'язків

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook