Співпраця з підприємством BRUNNTHALLER s.r.o. (Чехія) продовжується

26 лютого 2015 року

     В рамках робочого візиту почесного професора НУБіП України, генерального директора підприємства BRUNNTHALLER s.r.o. (Чехія) Петра Жировницького в наш університет відбулася його зустріч з в. о. декана факультету аграрного менеджменту Анатолієм Остапчуком
     Під час зустрічі обговорювалися питання можливої майбутньої співпраці між компанією BRUNNTHALLER s.r.o. (Чехія) та факультетом аграрного менеджменту. Анатолій Остапчук висловив зацікавленість в можливості студентів факультету проходити навчально-виробничу практику на базі чеського підприємства, окрім цього він особливо відзначив практичний досвід чеського аграрного сектору з організації сільськогосподарських підприємств на базі розпайованих земель.

     Зі свого боку професор Петр Жировницький високо оцінив прагнення керівництва факультету в бажанні інтегруватися до європейського освітянського середовища та запевнив в своєму бажанні всіляко допомагати та сприяти реалізації спільних освітянських проектів.

     З метою скріплення намірів та прагнень між сторонами була підписана угода про співробітництво, яка передбачає: стажування студентів, магістрів та аспірантів; стажування професорсько-викладацького складу; двосторонню участь в конференціях, воркшопах, семінарах; участь у спільних інноваційних проектах.

     Сторони домовилися підготувати та узгодити спільний план дій щодо реалізації цієї угоди та розпочати активну співпрацю, яка на їх думку буде сприяти розвитку університету та його визнанню на європейському та світовому рівні.

Анатолій Остапчук,
в. о. декана факультету
аграрного менеджменту, доцент

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook