Ph.D. Приносити користь людям та бути професіоналом у своїй справі – мотивація Оксани Микосянчик, вступниці до аспірантури на спеціальність «Психологія»

20 серпня 2023 року
  • Вітаємо, пані Оксано. Розкажіть, будь ласка, про себе.

— Якщо потрібно описати себе кількома фразами, то вони будуть наступні: бути професіоналом у своїй справі; приносити користь людям. За першою освітою я вчитель-філолог, за другою – психолог, це було моєю мрією, до якої я йшла довгих двадцять років, доки наважилась змінити своє життя. Я психолог, мати трьох дітей та шести підручників для дітей, великої кількості віршів і казок. Аспірантура – можливість науковим шляхом довести собі, що я можу зробити свій внесок в науку і практику – допомогти великій кількості людей і робити це професійно та інноваційно.

  • Де Ви навчалися раніше та чому обрали саме аспірантуру НУБіП України?

— Свій ступінь магістра психології я здобула саме в НУБіП, це був гарний досвід, цікавий час, та кілька неймовірних викладачів, для мене – «скарбів»! Я зрозуміла, що тут мої ідеї почують, зрозуміють, допоможуть, навчать і підтримають. Я мрію про науку. Люблю навчатись, заглиблюючись в цей процес із головою. В мене для цього є час і бажання, саме тому я і вирішила вступати до аспірантури.

  • Ви уже склали перший екзамен зі спеціальності, попереду ще Філософія та Іноземна мова, як у Вас проходить підготовка до вступних випробувань?

— Знову готуватись до іспитів – це неймовірне відчуття. Саме зараз читаю про Давньокитайську філософію англійською мовою, так щоб підготуватись до двох іспитів одночасно. Я вже визначилась із напрямом майбутніх досліджень і з керівником. Дуже сподіваюсь що це буде плідна і цікава робота. Одним словом: вірю в чудо і свої сили.

  • Дякуємо за розмову та Ваші щирі відповіді!


Надія Міняйло,
заступник завідувача відділу аспірантури

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook