Олена Мартинюк – випускниця Переяславського ліцею «Патріот» обирає спеціальність 231 «Соціальна робота»

29 липня 2023 року
  • Олено, скажіть, будь-ласка, звідки ви дізналися про наш університет?

— Моя знайома навчалася у НУБіП України за спеціальністю «Соціальна робота» та радила мені саме цей університет. Під час навчання в школі «Патріот» також чула багато позитивних відгуків про НУБіП. Познайомившись з сайтом університету, він мені сподобався ще більше, оскільки багато актуальної інформації та яскравих фото.

 

  • Що очікуєте від навчання, що Вас привабило?

— На сьогодні, дуже актуально – наявність військової кафедри на базі університету, в моїй родині є військові, тому хочу навчатися військові справі також. Я чула багато позитивних відгуків про навчання за спеціальністю «Соціальна робота», яка об’єднує в собі все те, що мене цікавить. Завжди мріяла допомагати людям. Також приваблює можливість працевлаштування, оскільки кафедра має тісні зв’язки із роботодавцями, які викладають навчальні дисципліни, запрошують на практику і на роботу. Моя подруга уже працевлаштувалася у Центр гендерної рівності і протидії насиллю Київської міської державної адміністрації, після проходження практики. Справив на мене враження відеоролик у соцмережах, у якому доступно донесена інформація про широкі можливості працевлаштування (https://m.youtube.com/watch?v=q_FDDs1yYOg).

  • Які враження від візиту в навчальний заклад?

— Мені дуже сподобалася територія, де багато дерев, прекрасний «Ботанічний сад», вже запросили Марію гуляти в ньому зі своїми одногрупниками. Викладачі дуже приємні, відразу запропонували допомогу, пригощали чаєм та цукерками.

  • Дякуємо Вам, за теплий прийом!


Розмову вела старший викладач
кафедри соціальної роботи та реабілітації
Каріна Федченко  


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook