Студентство обрало делегатів на вчену раду університету

18 лютого 2015 року

     17 лютого відбулося розширене засідання Студентської організації та профкому студентів НУБіП України. Як і вимагає того Закон України «Про вищу освіту», на ньому обрані та затверджені 11 делегатів, які представлятимуть інтереси студентської громади на вченій раді НУБіП України.


 

     Цьому передували тривале обговорення і жвава дискусія з кожним із 13-ти кандидатів. Тож за результатами таємного голосування більшістю голосів обрано голову Студенської організації Вікторію Мялук, керівників студентських організацій ННІ лісового та садово-паркового господарстваВіталія Дячука, факультету землевпорядкуванняАндрія Касянчика, факультету ветеринарної медицини Богдана Бокарєва, голову студентської ради гуртожитку № 9 Богдана Суботу, голів наукового клубу — Івана Черешнюка, соціального центру — Дар’ю Кендус. До них приєдналися ще й керівники профспілкових бюро економічного факультету — Ірина Сович, факультету тваринництва та водних біоресурсівМарина Мандрига, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Олена Корейба та гуманітарно-педагогічного факультету — Вікторія Федосова.

     Запрошений на засідання директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Дмитро Черкашин поспілкувався з учасниками зустрічі та привітав обраних делегатів.

      


Любінський Микола,
начальник відділу виховної роботи та студентських справ

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook