Шляхи співпраці НУБіП з університетом UNIMORE в рамках проєкту UNIgreen

7 липня 2023 року

  У рамках Європейського альянсу проєкту UNIgreen університетів Іспанії, Франції, Португалії, Італії, Бельгії, Болгарії, Ісландії та Польщі відбулось стажування науково-педагогічних працівників НУБіП України.

  Відповідно до затвердженої програми, впродовж 26-30 червня навчання проходило в університеті UNIMORE (м. Реджіо Емілія, Італія) під керівництвом професорів Енріко Франчіа та Даніели Кваліно. Всі делегати з України, в тому числі представники НУБіП України (Тарас Євсюков, Віталій Вакуленко, Вікторія Байдала та Тетяна Стефановська) були ознайомлені з проєктом UNIgreen, а також інноваційними проектами навчання університетів Італії, деталізовано заходи інклюзивних освітніх програм.

 

  Впродовж навчання координаторами було презентовано процеси виробництва найкращих продуктів харчування регіону Емілія-Романья, організовано візит до медійного інноваційного центру Edunova, представлено бібліотечну систему UNIMORE для підтримки викладачів та студентів, презентовано лабораторії Technopole BIOGEST.
  
 
  За результатами стажування визначено шляхи подальшої співпраці НУБіП України з університетом UNIMORE (Italy), а саме: розширити наукову співпрацю студентів/аспірантів НУБіП зі викладачами UNIMORE для майбутніх очних відряджень та спільної апробації наукових досліджень; організувати дистанційні гостьові лекції для аспірантів обох університетів; застосувати досвід UNIMORE для розробки інноваційних медіапроєктів у навчанні НУБіП України; організувати очно-дистанційну участь професорів UNIMORE у міжнародних конференціях НУБіП України.
  

  Висловлюємо щиру вдячність ректорату та ННЦ міжнародної діяльності НУБіП України за надання унікальної можливості для НПП та аспірантів НУБіП участі у міжнародному проекті UNIgreen: впровадження новітніх дистанційних методик викладання та проведення спільних наукових досліджень.

  Крокуємо до перемоги разом!

 
Віталій Вакуленко,

завідувач відділу аспірантури 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook