Відбулося чергове засідання профкому НУБіП України

13 лютого 2015 року

 13 лютого 2015 року відбулося чергове засідання профкому НУБіП України. На порядок денний було винесено такі питання:

1. Про розгляд проекту будівництва житлового будинку по вул. Потєхіна 16а. Інформацію з цього питання надав у своєму виступі проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку університету Кудін Андрій Вячеславович та представники будівельної компанії.

2. Про співпрацю ВП НУБіП України "Санаторію-профілакторію" із профспілковими організаціями. З інформацією про роботу Санаторія профілакторія виступила головний лікар Середа І.І. Зокрема вона ознайомила членів профкому із кадровим потенціалом санаторію профілакторію та обладнанням, яке є у його розпорядженні.  Було вдзначено, що за умов відсутності фінансування санаторій профілакторій готовий надавати досить широкий перелік послуг на платній основі, але вартість цих послуг буде набагато нижча у порівнянні з іншими установами. Був представлений перелік платних послуг, які можуть надаватися цим закладом згідно кошторису

3. Про роботу голів профбюро навчально-наукових інститутів, факультетів та інших структурних підрозділів університету щодо інформування співробітників з питань можливостей їх відпочинку та оздоровлення у літній період. Наразі визначені завдання про збір заяв на оздоровлення співробітників та їх дітей у Спортивно-оздоровчому таборі "Академічний" (м.Іллічівськ) та в дитячому оздоровчому закладі санаторного типу "Чайка" (Київська обл., Богуславський р-н).

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook