ОС Магістр «Нутріціологія» денна форма навчання

 

Навчальні дисципліни

Спеціальність та освітня програма, для якої читається

дисципліна

Силабус

 

Електронний навчальний курс

Робоча програма з дисципліни

 

Сучасні методи досліджень

 

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутріціологія»

 

 

 

 

 

Законодавство і політика харчування

 

 

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутріціологія»

 

 

 

 

 

Фізіологія та епігенетика харчування

 

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутріціологія»

 

 

 

 

Нутриціологія здорового харчування

 

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутріціологія»

 

 

 

 

Харчування різних категорій населення

 

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутріціологія»

 

 

 

 

Технології здорового харчування

 

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутріціологія»

 

 

 

 

 

 

 

Мікробіота, пробіотики та пребіотики

 

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутріціологія»

 

 

 

 

Спортивне і превентивне харчування

 

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутріціологія»

 

 

 

 

 

Організація підготовки магістерської роботи

 

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутріціологія»

 

 

 

 

 

 

 

Інноваційні технології в нутриціології

 

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутріціологія»

 

   

 

 

 

 

 

Промоція здорового харчування

 

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутріціологія»

 

 

 

 

Харчові та дієтичні добавки

 

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутріціологія»

 

 

 

 

 

 

 

Виробнича практика

 

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутріціологія»

 

 

 

 

Педагогічна (асистентська) практика

 

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутріціологія»

 

 

 

  

 

Харчова хімія

 

181 «Харчові технології»

ОНП «Нутріціологія»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook