ОС Магістр «Нутріціологія» денна форма навчання
Навчальні дисципліни | Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна | Силабус
| Електронний навчальний курс | Робоча програма з дисципліни |
Сучасні методи досліджень |
181 «Харчові технології» ОНП «Нутріціологія» |
|
| |
Законодавство і політика харчування |
181 «Харчові технології» ОНП «Нутріціологія» |
|
|
|
Фізіологія та епігенетика харчування |
181 «Харчові технології» ОНП «Нутріціологія» |
|
| |
Нутриціологія здорового харчування |
181 «Харчові технології» ОНП «Нутріціологія»
|
|
| |
Харчування різних категорій населення |
181 «Харчові технології» ОНП «Нутріціологія»
|
|
| |
Технології здорового харчування |
181 «Харчові технології» ОНП «Нутріціологія»
|
|
|
|
Мікробіота, пробіотики та пребіотики |
181 «Харчові технології» ОНП «Нутріціологія»
|
|
| |
Спортивне і превентивне харчування |
181 «Харчові технології» ОНП «Нутріціологія»
|
|
| |
Організація підготовки магістерської роботи |
181 «Харчові технології» ОНП «Нутріціологія»
|
|
|
|
Інноваційні технології в нутриціології |
181 «Харчові технології» ОНП «Нутріціологія»
|
|
|
|
Промоція здорового харчування |
181 «Харчові технології» ОНП «Нутріціологія»
|
|
|
|
Харчові та дієтичні добавки |
181 «Харчові технології» ОНП «Нутріціологія»
|
|
|
|
Виробнича практика |
181 «Харчові технології» ОНП «Нутріціологія»
|
|
|
|
Педагогічна (асистентська) практика |
181 «Харчові технології» ОНП «Нутріціологія»
|
|
| |
Харчова хімія |
181 «Харчові технології» ОНП «Нутріціологія»
|
|
|
|
|
|