ОС Магістр «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денна та заочна форми навчання

 

Навчальні дисципліни

Спеціальність та освітня програма, для якої читається

дисципліна

Силабус

Електронний навчальний курс

Робоча програма з дисципліни

 

Сучасні методи досліджень галузі

 

181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання, консервування та переробки  мꞌяса»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Актуальні проблеми галузі

 

 

181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання, консервування та переробки  мꞌяса»

 

 

 

 

 

 

 

 

Технологія консервування і зберігання мꞌяса

 

 

181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання, консервування та переробки  мꞌяса»

 

 

 

 

 

 

 

 

Біологічно-активні речовини з тваринницької сировини

 

 

181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання, консервування та переробки  мꞌяса»

 

 

 

 

 

 

 

 

Технологія кормів для домашніх тварин

 

 

181 «Харчові технології»

ОП «Технології зберігання, консервування та переробки  мꞌяса»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook