ОС Магістр «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денна та заочна форми навчання
Навчальні дисципліни | Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна | Силабус | Електронний навчальний курс | Робоча програма з дисципліни |
Сучасні методи досліджень галузі |
181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»
|
|
|
|
Актуальні проблеми галузі
|
181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»
|
|
|
|
Технологія консервування і зберігання мꞌяса
|
181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»
|
|
|
|
Біологічно-активні речовини з тваринницької сировини |
181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»
|
|
|
|
Технологія кормів для домашніх тварин |
181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»
|
|
|
|