Відбулося позачергове засідання вченої ради факультету

1 червня 2023 року

1 червня 2023 року в 66 аудиторії 4 навчального корпусу під головуванням заступника декана з організаційної роботи Віталія Коваленка відбулося позачергове засідання вченої ради агробіологічного факультету.

Про проведення конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників слухали інформацію Віталія Коваленка. Відповідно до конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників за результатами таємного голосування рекомендували терміном на 5 років на посади доцентів кандидатури 14 науково-педагогічних працівників: Сергія Гунька на посаду доцента кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика, Володимира Насіковського на посаду доцента кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика, Юрія Кравченка на посаду доцента кафедри ґрунтознавства і охорони грунтів ім. проф. М.К. Шикули, Катерину Карабач на посаду доцента кафедри ґрунтознавства і охорони грунтів ім. проф. М.К. Шикули, Наталю Пасічник на посаду доцента кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва, Ларису Семенко на посаду доцента кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва, Лесю Гарбар на посаду доцента кафедри рослинництва, Володимира Мокрієнка на посаду доцента кафедри рослинництва, Лесю Бурко на посаду доцента кафедри рослинництва, Ларису Войтенко на посаду доцента кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води, Леоніда Абарбарчука на посаду доцента кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води, Юрія Андрусика на посаду доцента кафедри садівництва, Юлію Дмитренко на посаду доцента кафедри генетики, селекції та насііництва, Антоніну Бабенко на посаду доцента кафедри землеробства та гербології. Члени вченої ради рекомендації підтримали одноголосно.

Заступник декана з  доповів до відома присутніх інформацію щодо проведених заходів відзначення ювілею НУБіП України.

Про стан профорієнтаційної роботи на факультеті слухали інформацію доцента кафедри овочівництва і закритого ґрунту Олександра Цизя, який повідомив про результати участі майбутніх абітурієнтів в олімпіаді. А також доповів про особливості цьогорічної вступної кампанії в магістратуру.

Директор НДІ рослинництва та грунтознавства Дмитро Літвінов повідомив результати фестивалю студентської науки, які були проведені до 125 річчя НУБіП України і відмітив гурток «Технолог», який цьогоріч зайняв ІІ місце. Також доповідач наголосив на термінах затвердження тем аспірантських робіт.

На засіданні було розглянуто й ряд інших важливих питань життєдіяльності факультету

 

Віра Кутовенко,

доцент кафедри овочівництва і закритого грунту

  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook